به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ رضا همتی زاده امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به دلیل عملیات عمرانی و آواربرداری ریزش کوه در حوزه کرمانشاه از محور حمیل به سرابله و بلعکس در ساعت و تاریخ مذکور مسدود و تردد در آن ها صورت نمی گیرد.
وی با بیان اینکه در این محور عوامل راهداری در حال فعالیت عمرانی و توسعه راه ها هستند،افزود: برای جلوگیری از وقوع حوادث احتمالی این محور مسدود می شود.
رئیس پلیس راه استان ایلام خاطرنشان کرد:به محض پایان یافتن عملیات عمرانی و راه سازی در این محور جاده بازگشایی خواهد شد.
سرهنگ همتی زاده تصریح کرد: رانندگان می توانند از محور جایگزین اسلام آباد-قلاجه-ایوان-ایلام و بلعکس استفاده کنند.
وی در پایان گفت :با توجه به ناآشنا بودن رانندگان به مسیر جاده و گردنه قلاجه لازم است احتیاط و پرهیز از سرعت و سبقت های غیرمجاز و انحراف به چپ در این مسیر کوهستانی در دستور کار رانندگان قرار گیرد.
نظر شما