به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، احتمال وقوع حملات تروریستی در شب های سال نو میلادی موجب نگرانی مقامات فرانسه شده به طوری که اقدام به استقرار حدود ۱۰۰ هزار نیروی پلیس و نظامیان در معابر و خیابان های شهرهای این کشور کرده اند.
وظیفه این نیروها به ویژه حفظ امنیت بازارچه های سال نو، مراکز خرید، اماکن مذهبی و توریستی و نیز وسایل حمل و نقل عمومی عنوان شده است.
وزارت کشور فرانسه با اشاره به وجود خطر بالقوه تروریستی در ایام پیش رو، از استقرار این نیروها برای حفاظت از شهروندان این کشور خبر داد.
بر این اساس قانون جدید ضدتروریستی فرانسه به دولت «امانوئل ماکرون» اجازه می دهد اقدامات و تدابیر شدیدتری را برای جلوگیری از وقوع حملات تروریستی به اجرا بگذارد.
گفتنی است حملات تروریستی در فرانسه طی سال های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۶ منجر به کشته شدن بیش از ۲۰۰ نفر در فرانسه شده است.
نظر شما