پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۳ دی ۱۳۹۶، ۱۶:۲۷

هفته شانزدهم لیگ برتر؛

پیروزی تراکتور مقابل استقلال خوزستان/ گلزنی سرباز جدید

پیروزی تراکتور مقابل استقلال خوزستان/ گلزنی سرباز جدید

تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در اولین هفته از مرحله برگشت لیگ برتر موفق شد حریف خود استقلال خوزستان را با شکست بدرقه کند.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال تراکتورسازی در دیدار امروز خود مقابل استقلال خوزستان موفق شد با سه گل حریفش را شکست بدهد.

در دیداری که در چارچوب هفته شانزدهم لیگ برتر بین دو تیم استقلال خوزستان و تراکتورسازی در تبریز برگزار شد، شاگردان یحیی گل محمدی موفق شدند با ۳ گلی که در  به ثمر رساندند این بازی را به سود خود خاتمه دهند.

در این دیدار ابتدا محمد ایرانپوریان در دقیقه ۲۷ از روی نقطه پنالتی دروازه تیم استقلال خوزستان را باز کرد و سپس امید عالیشاه در آخرین دقیقه نیمه اول، دومین گل را برای تراکتورسازی به ثمر رساند. احسان پهلوان هم که به تازگی به عنوان بازیکن سرباز راهی تراکتورسازی شده است، در دقیقه ۹۳ گل سوم تیمش را وارد دروازه حریف کرد.

نکته حائز اهمیت این بازی در نیمه اول اخراج موسی کولیبالی در دقیقه ۴۴ بود که باعث شد شاگردان ویسی یک نیمه را ده نفره به کار خود ادامه دهند.

تیم استقلال خوزستان در دقیقه ۸۰ بازی نیز بهترین موقعیت خود را برای رسیدن به گل از دست داد. در این دقیقه میثم دورقی یک ضربه پنالتی را از دست داد تا دست شاگردان ویسی از رسیدن به گل خالی بماند.

در پایان این بازی تراکتورسازی ۲۰ امتیازی شد و به وضعیتش در میانه جدول سر و سامان داد و استقلال اهواز ۱۴ امتیازی باقی ماند تاهمچنان در رده چهاردهم جدول قرار داشته باشد.

کد خبر 4181526

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha