۴ دی ۱۳۹۶، ۱۰:۴۹

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه مطرح کرد:

دریافت فرانشیز پزشکی از زلزله‌زدگان استان کرمانشاه از اول دی ماه

دریافت فرانشیز پزشکی از زلزله‌زدگان استان کرمانشاه از اول دی ماه

کرمانشاه- رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: در۴۰ روز اول زلزله خدمات دانشگاه علوم پزشکی رایگان بود اما از اول دی ماه مثل قبل از زلزله با آنها برخورد و از آنها فرانشیز گرفته می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر،   دکتر محمودرضا مرادی امروز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: از همان ساعات اولیه وقوع زلزله تمامی اتوبوس آمبولانس های مرکز به این مناطق اعزام و به استانهای همجوار فراخوان کمک دادیم.

وی افزود: ۱۴ میلیارد تومان دارو رایگان بین مردم توزیع شده و ۳۶۳ هزار مورد نیز نسخه پیچی انجام شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: ۳۴۷ مصدوم به خارج از استان منتقل شدند و بیش از ۷ هزار و ۵۰۰ مورد انتقال بیماران انجام شده است. همچنین ۱۱ مورد در بیمارستان ها فوتی داشتیم.

وی با بیان اینکه در ۴۰ روز اول زلزله تمام خدمات دانشگاه علوم پزشکی رایگان بود، گفت: از اول دی ماه مثل قبل از زلزله در بخش دولتی با آنها برخورد می شود و از روستاییان ۵ درصد و شهری ۱۰ درصد فرانشیز گرفته می شود و البته از طریق سیستم مددکاری هم کمک هایی صورت می گیرد.

مرادی گفت:  سقف ویزیت پزشکان  نیز در مناطق زلزله زده برداشته شد.

وی تصریح کرد: با دستور وزیر بهداشت تمام خدمات بیمه شدگان بیمه سلامت که در سطح کشور در بیمارستان خصوصی پذیرش نمی شدند، از این پس پذیرش می شوند و طبق فرانشیز بخش خصوصی در تمام استان قابل استفاده است.

این مسئول با اشاره به راه اندازی بیمارستان بانگر  در نقاط زلزله زده استان به عنوان بیمارستان جایگزین سرپلذهاب گفت: این بیمارستان که به عنوان اردوگاه راهیان نور در اختیار سپاه بود، با همکاری سردار ریحانی در اختیار ما قرار گرفت و ظرف ۱۲ روز کاملا بازسازی و به شکل بیمارستان درآمد.

مرادی تصریح کرد:  این بیمارستان به ۵۰ تخت بستری، ۱۶ تخت  سرپایی، ۸ تخت زایمان و ۲ اتاق عمل تجهیز شد و ۸ تخت دیالیز نیز تا آخر هفته به آن اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه در ۲۴ ساعت اول زلزله ۱۳۰۰ عمل جراحی انجام شد، گفت: در ۶ روز اول ۱۴ هزار و ۶۹۵ مصدوم پذیرش و درمان شدند.

۵۰ درصد خسارت ۲۵۰ میلیارد تومانی زلزله در حوزه بهداشت مربوط به تخریب بیمارستانهاست

مرادی خاطرنشان کرد: ۸ هزار و ۴۶۸ مورد مراقبت مادر و ۱۷ هزار و ۵۷۲ مورد مراقبت کودکان زیر ۵ سال در مناطق زلزله زده توسط دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.

وی از تزریق ۱۵ هزار و ۷۲۴ مورد واکسن آنفلوآنزا در مناطق زلزله زده خبر داد و تصریح کرد:تاکنون در این مناطق گزارشی از اپیدمی بیماری ها نداشته ایم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه ادامه داد: ستاد مداخلات روانپزشکی نیز تشکیل شده و ۳۲ هزار و ۱۲۰ نفر از نظر سلامت روان غربالگری و ۴ هزار و ۱۲ مورد مداخله گروهی نیز انجام داده است.

مرادی یادآور شد: زلزله ۲۵۰ میلیارد تومان به حوزه بهداشت استان خسارت وارد کرده است که ۵۰ میلیارد تومان مربوط به بیمارستان سرپل ذهاب و ۶۰ میلیارد تومان مربوط به بیمارستان اسلام آباد غرب است.

وی اظهار داشت: ۲۵۰ پزشک داوطلبانه در منطقه حاضر شده اند و خدمات رسانی می کنند و هر هفته نیز ۲۰ پزشک عمومی و متخصص از استان های دیگر عازم این مناطق می شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همچنین از استقرار سه دستگاه کلینیک سیار دندانپزشکی در این مناطق خبر داد و گفت: همچنین کاروان نورآوران سلامت با ۴ تریلر راهی مناطق زلزله زده می شوند و به مدت ۱۰۰ روز خدمات چشم پزشکی و دندانپزشکی رایگان را به مردم ارائه می دهند.

کد خبر 4182038

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha