پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ دی ۱۳۹۶، ۱۴:۱۹

آخرین شرایط مجمع انتخاباتی؛

جدال پایاپای گزینه‌ای از خانواده بوکس با کاندیدای وزارت ورزش

جدال پایاپای گزینه‌ای از خانواده بوکس با کاندیدای وزارت ورزش

مجمع انتخاباتی فدراسیون بوکس ساعت ۱۰ صبح فردا سه شنبه در محل آکادمی ملی المپیک برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سرانجام مجمع انتخاباتی فدراسیون بوکس ساعت ۱۰ صبح فردا در محل آکادمی ملی المپیک برگزار می شود. بهزاد کتیرایی، حسین ثوری، فرهاد نیکو خصال، روح الله حسینی، بدرالملوک کهرنگی و حسین فشی، شش کاندیدای تایید صلاحیت شده برای این انتخابات هستند.

پس از استعفای افشین داوری از انتخابات این فدراسیون، ثوری و حسینی شانس های اصلی تصدی ریاست فدراسیون هستند. در حالیکه تا پیش از این «افشین داوری» گزینه وزارت ورزش و جوانان بود، حالا شنیده می شود فشارهایی از سوی برخی مسئولان وزارتخانه به ادارات کل استانها برای رای دادن به یکی از گزینه ها وارد می شود. این در حالی است که در طرف دیگر، گزینه ای از دل خانواده بوکس با محبوبیت نسبتا خوب قرار دارد که همین کار را برای مهندسی کردن انتخابات دشوار می کند.

وزارت ورزش و جوانان در حالی از عدم دخالت در مجامع انتخاباتی فدراسیون های ورزشی می گوید که در آستانه انتخابات فدراسیون بوکس مجمع انتخاباتی یک هیات استانی بدون اعلام قبلی برگزار و یک عضو جدید نیز به جمع نماینده ورزشکاران اضافه شد.

حسین ثوری مدیر کل جوان استان سیستان و بلوچستان که البته سابقه داوری در بوکس را هم دارد حالا اگرچه حمایت های پنهان چند کاندیدای دیگر را جذب کرده اما کار سختی در برابر حسینی نایب رئیس موفق فدراسیون و قهرمان سابق بوکس ایران و آسیا دارد.

حسینی با ارتباطات بین المللی خود با «آسه بال»، تیم قهرمان بوکس جهان را به کشورمان دعوت کرد؛ هرچند این اتفاق توسط افشین داوری سرپرست فدراسیون لغو شد، اما رزومه مدیریتی خوبی برای این نایب رئیس داشت.

شنیده می شود برخی از روسای هیات های استانی مستقیما از سوی مدیران کل ادارات ورزش و جوانان استان خود برای رای به گزینه وزرات ورزش و جوانان تحت فشار هستند.

هرچند اسبقیان مدیر کل دفتر امور مشترک فدراسیون های ورزشی در گفتگو با خبرنگار مهر این موضوع را رد کرد و گفت: وزارت ورزش و جوانان در هیچ انتخابات فدراسیون ورزشی کاندیدایی ندارد و دخالت نمی کند.

حال باید منتظر ماند و دید آیا فشارها در انتخابات فدراسیون بوکس کارساز خواهد بود یا گزینه ای که بسیاری آنرا کاندیدای وزارت ورزش و جوانان معرفی می کنند در این مجمع شکست می خورد.

کد خبر 4182198

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha