به گزارش خبرنگار مهر، احمد حاج علیزاده ظهر دوشنبه در نشست شورای برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ۴۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در کشور پرداخت شد، اظهار داشت: این تسهیلات در مناطق محروم کشور از سال گذشته تاکنون پرداخت شده است.
معاون توانمندسازی بنیاد علوی کشور عنوان کرد: در حال حاضر بیکاری و درآمد پایین از مهمترین مشکلات در شهرها و روستاهای کشور به شمار می رود، بیان کرد: طی تحقیقات انجام شده ۱۷ درصد از خانوار های شهری و ۴۰ درصد لز خانوار های روستایی دچار فقر چند بعدی هستند.
ایجاد شغل و افزایش درآمد خانوار ها در جامعه ضروری است
وی بیان کرد: ایجاد شغل و افزایش درآمد خانوار ها در جامعه ضروری است.
وی ادامه داد: باید از ظرفیت ها و پتانسیل ها برای ایجاد شغل در جامعه بهره گرفت.
معاون توانمندسازی بنیاد علوی کشور تاکید کرد: تلاش ها بسیاری از سوی بنیاد علوی برای رفع محرومیت ها در چهارمحال و بختیاری انجام شده است.
وی تاکید کرد: اجرای طرح ارتقای سلامت مادران بارده و شیرده از مهمترین فعالیت های این بنیاد به شمار می رود.
نظر شما