به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از میراث فرهنگی استان مرکزی، محمد پناهی اظهار داشت: گردشگری پزشکی، طبیعت درمانی و گردشگری تندرستی سه زیر شاخه گردشگری سلامت هستند و استان مرکزی یک استان بی نظیر در زمینه طبیعت درمانی می باشد که می تواند یکی از شاهراه های ارتباطی گردشگری بین استان های دیگر شود.
وی درادامه گفت: اقامت گردشگران سلامت در پایتخت و شهرهای بزرگ کشور گرانقیمت است، اما استان مرکزی به دلیل نزدیکی به پایتخت و بهرهمند بودن از تجهیزات پزشکی مناسب میتواند نقش مفیدی را در این حوزه ایفا کند، توجه به بخش گردشگری از اولویتهای برنامه ششم توسعه است.
نائب رئیس انجمن گردشگری سلامت ایران بیان کرد: ۲۲مانع در بحث گردشگری سلامت احراز شده که مهمترین آنها، نداشتن پورتال جامع گردشگری سلامت، عدم تعریف صحیح از دهکده سلامت، نبود مکانیزم درست انتقال بیمار از کشورهای دیگر و نداشتن شرکت های تخصصی در زمینه گردشگری سلامت است.
پناهی اضافه کرد: در سال ۹۳ شورای راهبری گردشگری سلامت کشور تشکیل شد که مهمترین وظیفه این شورا سیاست گذاری، نظارت و اجرای مدیریت و هماهنگی گردشگری سلامت است. در این شورا تعریف منطقی گردشگری سلامت ارائه و برای آژانس های تخصصی گردشگری سلامت مجوز صادر شد تا بتوانند از کشورهای خارجی بیمار به کشور بیاورند و بیمارستان ها مکلف به ایجاد بخشی برای پذیرش بیماران خارجی شدند.
سید محمد حسینی، مدیرکل میراث فرهنگی استان مرکزی نیز در این زمینه اظهار داشت: گردشگری سلامت و زیرمجموعه های آن می تواند اقتصاد گردشگری را متحول کند و استان مرکزی به لحاظ امکانات درمانی و مناطق طبیعی مستعد و دارای پتانسیل های خوبی در این زمینه است.
وی افزود: بهسازی و نوسازی در حوزه حمل ونقل، زیرساخت های اولیه توسعه گردشگری، آموزش و اطلاع رسانی در زمینه گردشگری سلامت و همچنین فعال شدن جامعه تورگردانان استان با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های استان دراین حوزه می تواند مسیر همواری را برای آینده این حوزه گردشگری هموار کند.
نظر شما