پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۶ دی ۱۳۹۶، ۱۴:۳۴

نماینده ولی‌فقیه در اردبیل:

مقابله با بیکاری در گرو فعال سازی ظرفیت‌های اقتصادی است

مقابله با بیکاری در گرو فعال سازی ظرفیت‌های اقتصادی است

اردبیل – نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل مقابله با بیکاری را در گرو فعال‌سازی ظرفیت‌های اقتصادی عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سید حسن عاملی بعدازظهر چهارشنبه در مجمع بسیج استان اردبیل تصریح کرد: ما در بخش‌های متعددی از جمله کشاورزی و گردشگری توانمندی‌های گسترده در استان داریم.

وی افزود: ضروری است تمامی نهادها و حوزه‌ها دست در دست هم داده و ظرفیت‌های اقتصادی حوزه‌های مختلف را با هدف اشتغال‌زایی فعال کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان با تأکید به اینکه اقتصاد مقاومتی به این مقوله توجه ویژه داشته است، ادامه داد: بررسی‌ها نشان می‌دهد، پروژه‌های اقتصاد مقاومتی در هرکجا اجرا شده، پویایی اقتصادی را به دنبال دارد.

عاملی به اشاره به درایت و تدبیر حاکم در طرح موضوع اقتصاد مقاومتی متذکر شد: در اجرای پروژه‌های اقتصاد مقاومتی حضور سپاه و بسیج نیز چشم‌گیر و ستودنی است.

امام‌جمعه اردبیل با تأکید به اینکه بسیج و سپاه امروز در عرصه‌های اقتصاد و اشتغال حضور قابل‌توجه دارند، تصریح کرد: این روحیه قابل ستایش بوده و در وضعیت فعلی که کشور به توسعه اقتصادی نیازمند است، اقدام سپاه و بسیج قابل‌توجه است.

وی هر اقدامی در راستای رفع مشکلات مردم و اشتغال جوانان را قابل تقدیر دانست و خواستار فرهنگ‌سازی چنین روحیه‌ای در سطح جامعه شد.

کد خبر 4184565

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha