پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۶ دی ۱۳۹۶، ۱۹:۱۸

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی:

مدیران در به کارگیری بودجه سازمان ها با دقت و حساسیت عمل کنند

مدیران در به کارگیری بودجه سازمان ها با دقت و حساسیت عمل کنند

اراک- نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: مسئولان و مدیران در به کارگیری بودجه سازمان ها بایستی با دقت و حساسیت عمل کرده و از صرف هزینه های غیرضروری پرهیز کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی روز چهارشنبه در کلاس درس اخلاق مدیران استان مرکزی در اراک اظهار داشت: امروز مهمترین مساله ای که باید از سوی مسئولان مورد توجه قرار گیرد بهبود وضعیت معیشت مردم است.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: در این راستا بایستی برنامه ریزی مدون و جلوگیری از ریخت و پاش و هزینه های سربار و اضافی مورد توجه مدیران قرار گیرد چرا که منابع مالی دولت محدود است.

دری نجف آبادی بیان کرد: بودجه ای که در اختیار دستگاه ها و مدیران قرار می گیرد در حقیقت متعلق به مردم و بیت المال و هدر دادن آن گناه بزرگی است، بنابراین باید با مدیریت و دقت هزینه شود.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی خاطرنشان ساخت: تحقق عدالت اسلامی مولفه مهمی است که باید در جامعه ما مورد توجه قرار گیرد و مسئولان در این زمینه نقش مهمی ایفا می کنند و وظیفه سنگینی دارند.

وی تصریح کرد: خدمت گذاری در نظامی اسلامی یک موهبت و فرصت برای تمام مدیران است و به همین سبب باید تکالیف خود را به نحو احسن به انجام برسانند و تصمیمات صحیح اتخاذ کنند.

دری نجف آبادی با اشاره به اینکه کشورمان یک منطقه حادثه خیز از نظر وقوع بلایای طبیعی است، ادامه داد: به همین سبب ما باید نکات اصولی را در ساخت و سازها و سایر امور به کار ببندیم و از ضرورت و اهمیت ایمنی غافل نشویم.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی همچنین بر لزوم بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده شهری و روستایی به منظور کاهش تلفات حوادثی همچون زلزله تاکید کرد و گفت: بخش عمده ای از تلفات مربوط به حوادث غیرمترقبه ناشی از رعایت نکردن اصول ایمنی است که این مهم بایستی فرهنگ سازی شود.

کد خبر 4184844

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha