۷ دی ۱۳۹۶، ۲:۲۲

در حملات نیروی هوایی؛

ارتش ترکیه از کشته شدن ۹ عضو «پ ک ک» در شمال عراق خبر داد

ارتش ترکیه از کشته شدن ۹ عضو «پ ک ک» در شمال عراق خبر داد

ارتش ترکیه اعلام کرد که در حملات نیروی هوایی این کشور در شمال عراق ۹ عضو وابسته به گروه «پ ک ک» کشته شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، ارتش ترکیه روز چهارشنبه اعلام کرد که در حملات نیروی هوایی این کشور در شمال عراق ۹ عضو وابسته به گروه «پ ک ک» کشته شدند.

حملات هوایی ارتش ترکیه به مناطق «هاکورک»، «زاپ»، «آواسین باسیان» و «متینا» به مرگ ۹ تروریستی انجامید که در حال طرح ریزی حملاتی به پایگاههای نظامی در امتداد مرز بودند.

ستاد ارتش ترکیه در بیانیه ای اعلام کرد که در این عملیاتهای هوایی، پناهگاهها و چاله های تسلیحاتی این تروریستها منهدم شدند.

گفتنی است که ترکیه، آمریکا و اتحادیه اروپا گروه «پ ک ک» را در زمره سازمانهای تروریستی قرار داده اند.

در درگیریهای خشونت آمیز میان ترکیه و این گروه تروریستی ظرف ۳۰ سال گذشته بیش از ۴۰ هزار نفر کشته شده اند.

لازم به ذکر است که گروه «پ ک ک» از یک منطقه مرزی و کوهستانی در شمال عراق برای حمله به ترکیه استفاده می کند و پایگاه اصلی آنها در کوه «قندیل» در نزدیکی مرز ایران- عراق قرار دارد.

کد خبر 4184985

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha