پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ دی ۱۳۹۶، ۸:۴۷

شهردار کرمان:

اطلاعاتی از سازه های غیرمقاوم وجود ندارد/ لزوم هوشیاری مردم کرمان

اطلاعاتی از سازه های غیرمقاوم وجود ندارد/ لزوم هوشیاری مردم کرمان

کرمان - شهردار کرمان با اشاره به نبود اطلاعات دقیق از ساختمان‌هایی که مقاوم نیستند، گفت: ابتدا باید کار استخراج اطلاعات را انجام دهیم و پس از آن نسبت به مقاوم‌سازی ساختمان‌ها اقدام کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمهران عالم‌زاده چهارشنبه شب در دیدار اعضای سازمان نظام مهندسی ساختمان با شهردار کرمان با تأکید بر تعامل بیشتر بین شورای اسلامی شهر و شهرداری کرمان و سازمان نظام مهندسی ساختمان گفت: تبیین جایگاه مهندسان در زمینه‌ مسایل شهری ضروری است و این جایگاه باید واقعی باشد.

با بیان اینکه خدمات مهندسان مثل تمام قشرهای دیگر همیشه با حاشیه‌هایی همراه بوده است، گفت: عده‌ای اندک با عدم انجام خدمات، جامعه‌ مهندسان را زیر سوال می‌برند؛ بنابراین، باید تلاش کنیم این حاشیه‌ها برطرف شود.

وی همچنین با بیان اینکه موضوع سیما و منظر شهری در کرمان سال‌هاست که فراموش شده است، گفت: ضوابط سیما و منظر شهری در حال تدوین است و پس از تدوین باید توسط کمیسیون ماده پنج مصوب شود.

شهردار کرمان افزود: علاوه بر اینکه ضوابط سیما و منظر شهری باید جامع باشد و قابل دور زدن نباشد، نظارت دقیق بر اجرای این ضوابط نیز ضرورت دارد.

عالم‌زاده به بازنگری ضوابط طرح تفضیلی نیز اشاره کرد و گفت: بسیاری از این ضوابط با مقررات ملی ساختمان که سند بالادستی محسوب می‌شود، مغایر است که باید اصلاح شود.

وی افزود: بخش‌هایی از مقررات ملی ساختمان ازجمله مبحث سه مربوط به آتش‌نشانی و پله فرار اجرا نمی‌شود که این موضوع نیز باید جدی گرفته شود.

شهردار کرمان به صدور شناسنامه‌ فنی ساختمان هم اشاره کرد و گفت: ساختمانی که شناسنامه‌ فنی داشته باشد، تعیین‌تکلیف شده است؛ بنابراین، این موضوع باید زودتر به مرحله‌ اجرا برسد.

عالم‌زاده به نبود آمار و اطلاعات دقیق از ساختمان‌های عمومی و شخصی که مقاوم نیستند، اشاره کرد و گفت: ابتدا باید کار استخراج آمار و اطلاعات را انجام دهیم و پس از آن نسبت به مقاوم‌سازی ساختمان‌ها اقدام کنیم تا در بروز حوادث، خسارات انسانی نداشته باشیم و خسارات مالی نیز کاهش پیدا کند.

وی همچنین با بیان اینکه اگر جامعه‌ مهندسان اعتقاد دارد باید جایگاهش واقعی باشد، باید حضورش هم دیده شود و روحیه‌ مطالبه‌گری داشته باشد، گفت: مهندسان باید نسبت به تمام مسایل شهری، دولتی و خصوصی فعال و حساس باشند.

شهردار کرمان افزود: مهندسان باید با عرضه‌ خدمات شایسته، جایگاه خود را در جامعه تثبیت کنند.

عالم‌زاده همچنین با بیان اینکه در این دوره تمام موضوعات شهری به سمت کارشناسی و تخصصی می‌رود و از اعمال سلایق شخصی پرهیز خواهد شد، خواستار همکاری جامعه‌ مهندسان و سازمان نظام مهندسی ساختمان با شهرداری کرمان شد.

مشوق هایی برای مقاوم سازی ساختمان ها در نظر گرفته شود

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان نیز در این دیدار با اشاره به نگرانی مردم از ساختمان‌هایی که در آن‌ها ساکن هستند، گفت: اینکه شهروندان در خانه‌های خود در مقابل حوادث احساس امنیت داشته باشند، ضرورت دارد.

مجید اسماعیلیان افزود: در این رابطه برخی ساختمان‌ها توجیه اقتصادی برای مقاوم‌سازی ندارند؛ بنابراین، بانک‌ها و دولت باید به کمک بیایند و سازمان نظام مهندسی ساختمان و شهرداری هم مشوق‌هایی در نظر بگیرند تا مردم با مقاوم‌سازی خانه‌های خود، در مکانی امن زندگی کنند.

وی هم‌چنین با اشاره به تعامل سازمان نظام مهندسی ساختمان و شهرداری کرمان گفت: بیشترین مکاتبات سازمان نظام مهندسی ساختمان، با شهرداری است؛ ضمن اینکه کیفیت ایمنی سازه‌های کرمان، ماحصل همین تعامل و همراهی است.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خطاب به شهردار کرمان با بیان اینکه موفقیت شما، موفقیت جامعه‌ مهندسان است، گفت: همه‌ مهندسان در کنار شورا و شهرداری و همگام با سیاست‌های مدیریت کلان استان، باید تلاش کنیم تا شاهد رونق ساخت‌وسازها باشیم.

اسماعیلیان در پایان راه برون‌رفت مشکلات مسکن را واگذاری صفر تا صد چرخه‌ی تولی

کد خبر 4185008

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha