پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ دی ۱۳۹۶، ۱۳:۰۶

رئیس شورای اسلامی آذربایجان شرقی:

اعتماد به رسانه‌هاضرورتی برای توسعه کشور/مسئولان انتقادپذیر باشند

اعتماد به رسانه‌هاضرورتی برای توسعه کشور/مسئولان انتقادپذیر باشند

تبریز – رئیس شورای اسلامی آذربایجان شرقی گفت: رسانه‌ها و اهالی رسانه به عنوان ورودی‌های اصلی توسعه یک کشور محسوب می شوند و به همین دلیل دولت و ملت نیز ملزم به اعتماد متقابل به آنها هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین مسعودی ریحان در نشست هم‌اندیشی با تعدادی از اصحاب رسانه که در محل شورای اسلامی آذربایجان شرقی برگزار شد، اظهار کرد: رسانه، قوه چهارم یک کشور است و هرچقدر به این رسانه اعتماد شود، به توسعه کشور کمک شده است.

وی ادامه داد: ورودی‌های توسعه هرکشور در عصر امروزی عبارت هستند از رسانه‌ها، سمن‌ها، احزاب و تشکل‌های مدنی که باید هم دولت‌ها و هم ملت‌ها به این‌ها اعتماد کنند.

رئیس شورای اسلامی آذربایجان شرقی، توسعه را در گرو اعتمادهای مقابل دانست و بیان کرد: همانطور که باید دولت به رسانه‌ها اعتماد کند، باید رسانه‌ها هم به دولت‌مردان اعتماد کنند چراکه اعتماد متقابل باعث تعامل و ارتباط بیش‌تر می‌شود.

وی همچنین یکی از خصیصه‌های اصلی جامعه دموکراتیک را وجود نقد در آن جامعه دانست و تاکید کرد: با نقد و انتقاد است که بسیاری از مشکلات و معضلات ما حل می‌شود پس باید تلاش کنیم نقد را در جامعه نهادینه سازیم و روحیه انتقادپذیری را در مسئولان به وجود بیاوریم.

مسعودی ریحان پیش‌روی اصحاب رسانه هم‌پای مردم در عرصه‌های مختلف را ضروری دانست و عنوان کرد: اما اصحاب رسانه و خبرنگاران همیشه چندقدمی از ملت و دولت جلو هستند و براساس تجربیات فراوان خود پیش‌بینی‌های درستی در حوزه‌های مختلف ارائه می‌کنند و مسئولان باید بخاطر همین آینده‌اندیشی اصحاب رسانه، از آن‌ها یاری بگیرند.

وی در پایان نقد صحیح رسانه‌ای را نقدی دانست که علی‌رغم به چالش کشیدن مشکلات و معضلات، راهکارهای علمی و عملی هم برای حل آن مشکلات ارائه دهد.

کد خبر 4185118

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha