۷ دی ۱۳۹۶، ۱۸:۰۵

استاد حوزه علمیه در گفت‌وگو با مهر:

وفات شهادت‌گونه حضرت معصومه(س) اثبات وفاداری به ولایت بود

وفات شهادت‌گونه حضرت معصومه(س) اثبات وفاداری به ولایت بود

قم - عضو هیئت رئیسه مجمع نمایندگان طلاب حوزه علمیه قم رحلت شهادت‌گونه حضرت فاطمه معصومه(س) در مسیر رسیدن به امام هشتم را اثبات وفاداری ایشان به امام زمان خود دانست.

خبرگزاری مهر - گروه استانها: خانه موسی بن خزرج اشعری طی روزهای اخیر محل حضور بانویی بود که بعداً به کریمه اهل بیت(ع) لقب گرفت. ۱۷ روز از ورود قدم‌های پاک دختر موسی بن جعفر(ع) به شهر قم می‌گذرد.

مردم دسته دسته از مناطق دور و نزدیک به استقبالش آمدند. وقتی یک جامعه از مسلمانان این‌گونه به عشق خاندان نبوت(ص) و امام زمانشان یعنی علی بن موسی الرضا(ع) به استقبال خواهر ولی‌شان می‌آیند، یعنی موج‌های سراسر عشق دریای محبت به رسول الله(ع) و موسی بن جعفر(ع) روان است.

فاطمه معصومه(س) از نگاه مردم قم نه فقط خواهر امام زمان، نه فقط دختر ولی الله، نه فقط نسلی از خاندان رسول الله(ص) که زینب ثانی است.

غم و غصه زندگی سخت برادر در دربار مأمون او را از مدینه با برادران و اعضای خانواده راهی ایران کرد؛ اما دشمنان اهل بیت(ع) با تنگ نظری حتی این عشق خواهرانه را برنتافتند. در مسیر ساوه راه بر خاندان پیامبر(ع) بستند، همان که یزید در کربلا انجام داد.

در نبردی سخت برادران و اعضای خانواده حضرت معصومه(س) با قساوت به شهادت رسیدند و خواهر علی بن موسی(ع) با قلبی مملو از درد و رنج شاهد جنایتی دیگر در کارنامه خاندان عباسی بود.

همین‌ها بود که موجب شد مردم قم وی را زینب ثانی لقب دهند. این بانوی کرامت با حضور متبرک خود در شهر قم آبرویی به این شهر داد که امام صادق(ع) پیرامون این شهر می‌فرماید: «تربت قم مقدّس است و مردم قم از مایند و ما هم از آنانیم، هیچ ستمگری قصد بد به اهل قم نمی‌کند مگر اینکه عذاب او جلو می‌افتد تا وقتی که مردم به برادران خود خیانت نکنند، ولی وقتی که خیانت کنند خداوند ستمگران را بر آنان مسلّط می‌کند. آنان یاران قائم ما و دعوتگران حق ما هستند». سپس امام سر مبارکشان را به‌طرف آسمان بلند کردند و فرمودند: «خدایا آنان را از هر فتنه‌ای مصون بدار و از نابودی نجات بخش».

حریم حضرت معصومه(س) یک دانشکده بزرگ از مواضع اهل بیت(ع) است

عضو هیئت رئیسه مجمع نمایندگان طلاب حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: وجود نازنین حضرت معصومه(س) در قم، این شهر را به یک پایگاه معنوی و علمی تبدیل کرده و حریم ایشان یک دانشکده بزرگ از مواضع اهل بیت(ع) است.

حجت الاسلام سید جلال رضوی مهر با بیان اینکه حضرت معصومه(س) زینب ثانی است، افزود: ایشان مسیر وفاداری با امام زمان خود را با مرگ شهادت گونه‌شان به اثبات رساندند.

قم، عظیم‌ترین پایگاه علمی دنیا

وی افزود: این یادگار امام موسی بن جعفر(ع) و حضور ۱۷ روزه‌شان در قم تمام شهرهای دیگر را تحت تأثیر قرار داد تا جایی که امروز قم به عظیم‌ترین پایگاه علمی دنیا تبدیل شده است.

استاد حوزه علمیه قم اضافه کرد: ایشان استواری بر عقاید و دانایی بر قرآن را از اولین معلم خود یعنی حضرت امام موسی بن جعفر(ع) آموختند و همراه با برادرانشان از مدینه به سوی ایران حرکت کردند که عمال زمانه برادرانشان را در جلوی چشمانشان به شهادت رساندند و موجب حزن و غم انبوه بی بی فاطمه معصومه(س) شدند.

امروز این اشعه پاک خورشید امامت محل حضور مراجع و علمای جهان تشیع و اهل علم است

عضو هیئت رئیسه مجمع نمایندگان طلاب حوزه علمیه قم در ادامه گفت: امروز این اشعه پاک خورشید امامت محل احترام و حضور مراجع و علمای جهان تشیع و اهل علم است، چرا که حرم مطهر ایشان را محل حضور و نزول ملائکه می‌دانند.

وی تأکید کرد: امروز این شفیعه محشر توانستند حرمی امن با ازدحام جمعیت که در گوشه گوشه آن به عبادت خدا می‌پردازند ایجاد کنند، همین ملجأ دانشمندان، مراجع و جمعیت عظیم شیعیان بودن گویای پاکی و بزرگی این بانوی محترم است.

حجت الاسلام رضوی مهر با اشاره به اینکه آستانه مقدسه حضرت معصومه(س) در کنار آستان قدس رضوی دو نهاد برای شفاعت در پیشگاه خداوند هستند، گفت: رحلت ایشان را به امام هشتم که ولی نعمت ما ایرانیان هستند، به مقام معظم رهبری و همه دوستداران خاندان نبوت تسلیت می‌گوییم.

کد خبر 4185473

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha