به گزارش خبرنگار مهر، علی نبیان ظهر شنبه در جلسه کارگروه ساماندهی گلزار شهدای مازندران با بیان این که در ساماندهی گلزار شهدا همه دستگاه های مسئول تکلیف دارند، افزود: عزت و اقتدار کشور مدیون جان فشانی شهداست و تعهد برای ساماندهی گلزار شهدا تعهد به خون شهداست.
نبیان با اعلام این که از هزار و ۶۰۴ گلزار شهدای استان، تاکنون تعداد ۶۲۰ گلزار ساماندهی شده است و ۸۵ گلزار شهدا در دست ساماندهی است، تصریح کرد: از ۱۰ هزار و ۲۵۷ مزار شهدا تاکنون پنج هزار و ۲۱۵ مزار ساماندهی شده است و ۹۵۸ مزار در دست ساماندهی قرار دارد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران، عنوان کرد: از مجموع ۴۵۵ تک مزار ۲۸۸ مزار ساماندهی شده است و ۱۲ مزار در دست اقدام است.
نبیان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام و شهدای مازنی مدافع حرم آل الله، عنوان کرد: روز نهم دی روزی است که مردم مومن و با بصیرت ایران اسلامی با ولایت تجدید میثاق کردند و حماسه ای ماندگار خلق کردند.
نظر شما