به گزارش خبرنگار مهر، علی اسماعیلی عصر شنبه در جمع هنرمندان صنایع دستی با بیان اینکه نگاه کاربردی به صنایع دستی آن را دوباره به زندگی بر می گرداند افزود: صنایع دستی باید با حفظ گذشته و نماد ها به ذائقه مخاطب امروز خود نزدیک شود.
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی دیگر سخنران این جلسه با بیان اینکه متاسفانه به حوزهٔ اقتصادی صنایع دستی توجه زیادی نشده است گفت: حل این معضل تنها با همراهی همگان اتفاق می افتد و مجلس آمادگی دارد با ارائه لایحه، مشکلات بیمهٔ صنایع دستی را حل کند.
وی در ادامه تاکید کرد: این جلسات فرصت خوبی برای شنیدن دغدغه ها و مشکلات هنرمندان است و امیدوارم در همهٔ حوزه ها این نشست ها برگزار شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران در جلسه گردهمایی هنرمندان صنایع دستی شهرستان نور اظهار داشت: صنایع دستی باید بازار هدف خود را بشناسد.
بزرگ نیا با اشاره به اینکه حیات ایرانی همیشه با هستی و طبیعت و خلقت هماهنگ بوده، که نمونه اش را می توان در آثار صنایع دستی دید افزود: صنایع دستی باید بازار هدف خود را بهتر بشناسید تا به پوییایی گذشته خودش برگردد.
وی گفت: بخش بزرگی از هنرمندان صنایع دستی ما فارغ التحصیل دانشگاهی همین رشته هاست و این نشان می دهد که صنایع دستی هنوز در زندگی مردم حضور دارد.
فرماندار نورنیز بیان کرد: اگر قرار است صنایع دستی، میراث فرهنگی برای آیندگان ما هم باقی بماند باید با تمام توان برای هنرمندان تلاش کرد.
هادی خنجری به دغدغهٔ زندگی هنرمندان و معاش آن ها تاکید کرد و گفت: هدف جدی ما ایجاد یک بازارچه صنایع دستی در شهرستان است تا کمی از مشکلات فروش هنرمندان را کم کنیم.
شایان ذکر است در پایان جلسه از هنرمندان لاک تراشی و صاحب نام و نشان اصالت یونسکو شهرستان نور، استاد عبدالله گلرد و استاد علی توکل زاده با اهدای لوح و تندیس تقدیر شد.
نظر شما