پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۲ دی ۱۳۹۶، ۱۲:۲۶

رئیس حفاظت محیط زیست ملایر خبر داد:

شناسایی ۱۱ واحد آلاینده در ملایر

شناسایی ۱۱ واحد آلاینده در ملایر

ملایر - رئیس حفاظت محیط زیست ملایر از شناسایی ۱۱ واحد آلاینده در ملایر طی سه ماهه سوم سال جاری در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی محیط زیست همدان، مجید شعبانلو با اشاره به شناسایی واحدهای آلاینده و اقدام قانونی در راستای رفع آلایندگی این واحدها اظهار کرد: در سه ماهه سوم سال جاری ۱۱ واحد آلاینده در ملایر شناسایی شده است.

وی گفت: این واحدها شامل هشت واحد سیلیس‌کوبی، یک واحد ایزوگام، کارخانه آسفالت و کشتارگاه بوده است.

 رئیس اداره محیط زیست شهرستان ملایر در ادامه با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون نیز ۹ واحد سلیس‌کوبی پلمب شده است گفت: علاوه بر پلمب‌ها برای تعدادی زیادی از واحدها نیز اخطاریه و تذکر رفع آلایندگی صادر شده است.

وی با اشاره به اینکه در یک ماه گذشته نیز برای دو واحدی که قبلا پلمب شده بود جریمه نقدی از سوی مراجع قضایی صادر شد افزود: این واحدها به پرداخت جمعا ۸ میلیون تومان هر کدام ۴ میلیون تومان محکوم شدند و از آنها تعهد گرفته شد که نسبت به نصب سیستم‌های بگ فیلتر و رفع آلودگی اقدام کنند.

شعبانلو خاطرنشان کرد: با توجه به اخطاریه‌های صورت گرفته، هر واحد آلاینده‌ای که نسبت به رفع آلاینده‌های خود اقدام نکند پلمب شده و به مراجع قضایی معرفی می‌شود.

کد خبر 4189174

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha