به گزارش خبرنگار مهر، در پی آغاز به کار و فعالیت کارگروه راهبری اینترنت اشیاء، توسط مرکز ملی فضای مجازی و با مشارکت مرکز همکاری های فناوری و نوآوری ریاست جمهوری و نیز همکاری سازمانها و دستگاه های اجرایی ذیربط، تقسیم کار ملی برای اجرای این پروژه شکل گرفت.
جلسات کارگروه اینترنت اشیاء، در مرکز ملی فضای مجازی و با حضور نمایندگان تام الاختیار سازمانها و نهادهای مختلف و مرتبط تشکیل و در آن بر ایجاد وحدت رویه در موضوع اینترنت اشیاء، ارائه یک تعریف و دیدگاه واحد برای اینترنت اشیاء، ایجاد زیرساخت مناسب برای این فناوری و مسائل امنیتی و حریم خصوصی در این حوزه تاکید شده است.
همچنین در جلسات کارگروه، در خصوص استفاده از ظرفیت های حوزه اینترنت اشیاء برای افزایش اشتغال و توسعه کسب و کار در کشور، بحث، بررسی و تبادل نظر صورت گرفت.
براین اساس مقرر شد کمیته های تخصصی اینترنت اشیاء در موضوعات مختلف و با مشارکت نمایندگان سازمان های ذیربط در مرکز ملی فضای شکل گیرد تا ابعاد تخصصی و فنی مرتبط با اینترنت اشیا را در حوزهای مختلف از جمله فناوری، صنایع و کاربردها، حاکمیت (امنیت، حقوق و مقررات) و نیز سایر حوزه های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مورد بررسی قرار داده و نتایج حاصله را جهت اتخاذ تصمیمات نهایی، در اختیار کارگروه بگذارد.
کارگروه راهبری اینترنت اشیاء با هدف تدوین سند راهبردی و نقشه راه اینترنت اشیاء، راهبری طرح های کلان ملی در این حوزه، شناسایی نقاط قوت و تهدید توسعه اینترنت اشیاء در کشور ، بررسی و تقسیم کار ملی با شناسایی کلیه ذینفعان و بازیگران بخش حاکمیتی، دولتی، غیردولتی و عمومی و شناسایی و انتخاب طرح های پایلوت ملی در حوزه اینترنت اشیاء تشکیل شده است.
نظر شما