به گزارش خبرگزاری مهر ، دکترمحسن پرویز معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که در نود و هشتمین نمایشگاه کتاب استانی و اولین نمایشگاه کتاب استان خراسان شمالی سخن می گفت ، افزود : وقتی در کشوری 40 هزار عنوان کتاب منتشر می شود نقش منتقدین و اطلاع رسانی برای استفاده مردم بسیار پررنگ می شود که در این زمینه ضعف داریم و این موضوع در صدا و سیما نیز مشهود است که صدا و سیما باید عامل مهم تبلیغ کتاب باشد .
وی که عصر روزگذشته در بجنورد سخن می گفت ، به مقوله نمایشگاههای کتاب اشاره کرد و گفت : همزمان با برپایی نمایشگاه ها با این سوال مواجه می شویم که بازار کتاب برگزار می کنیم ولی اسم آن نمایشگاه است .
وی افزود : نکته ای که باید لحاظ شود گرچه عنوان نمایشگاه کتاب است ولی هدف برپایی جشنواره کتاب است که می توان در این جشنواره و نمایشگاه کتاب و در کنار آن جلسات نقد و بررسی و بحث های فنی درباره کتاب اجرا نمود .
وی گفت : یکی از مشکلات ما این است که صاحبان قلم واندیشه در نقاط دور افتاده کشور نمی توانند محصولات خودشان را به مخاطبان ارائه دهند ، امیدواریم با اهتمام مسئولین شاهد گسترش فرهنگ به شکل واقعی در همه جای ایران باشیم .
همچنین محمد رضا سوقندی مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ، گفت : بعد از تقسیم استان خراسان فقط 5 درصد مراکز فرهنگی و هنری به استان خراسان شمالی اختصاص داده شد که بعد از یکسال تلاش 189 مرکز فرهنگی در استان شکل گرفته است و نمایشگاهی که شکل گرفته گامی مهم در تداوم فرهنگ نهضت کتابخوانی است . در این نمایشگاه در حدود 200 ناشر 17500 عنوان کتاب در زمینه های مختلف را ارائه می دهند .
دراین نمایشگاه 100 میلیون تومان بن کتاب با تخفیف 20 درصد در اختیار علاقه مندان به خرید کتاب قرار خواهد گرفت ، این نمایشگاه از تاریخ 18 لغایت 24 آذرماه از ساعت 9 تا 30/12 و بعد از ظهرها از ساعت 16 تا 30/20 پذیرای علاقمندان به کتاب و کتابخوانی است .
نظر شما