پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ دی ۱۳۹۶، ۲۳:۲۳

الجزیره:

روسیه اجازه تصمیم گیری علیه ایران در شورای امنیت را نمی دهد

روسیه اجازه تصمیم گیری علیه ایران در شورای امنیت را نمی دهد

شبکه خبری الجزیره به نقل از یک مقام روس اعلام کرد مسکو به آمریکا اجازه مداخله در امور ایران از طریق مصوبه شورای امنیت را نخواهد داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه خبری الجزیره پیش بینی کرد روسیه به آمریکا اجازه نخواهد داد در امور داخلی ایران مداخله کند. خبرنگار این شبکه با استناد به سخنان «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد مسکو با هر گونه دخالت در مسائل ایران مخالف است.

بر این اساس آمریکایی ها می کوشند طی روزهای آینده به بهانه اتفاقات اخیر ایران، مسئله این کشور را در شورای امنیت سازمان ملل مطرح کنند اما روسیه اجازه نخواهد داد تصمیمی علیه ایران در شورای امنیت تصویب شود.

ریابکوف همچنین ایران را همسایه و دوست روسیه نامیده و گفته است مسکو اطمینان دارد که ایران می تواند با بهبود بخشیدن به اوضاع داخلی خود از این حوادث نیز عبور کند.

به گفته وی شورای امنیت سازمان ملل یک نهاد بین المللی است که باید به مسائل مرتبط با صلح جهانی بپردازد در حالی که آنچه در ایران می گذرد مساله ای داخلی است و رسیدگی به آن در صلاحیت شورای امنیت نیست.

کد خبر 4191322

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha