پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۵ دی ۱۳۹۶، ۱۴:۲۰

حاشیه های قبل از بازی تراکتور- استقلال

حضور ۵۰ هزار نفری تراکتوری‌ها/ خبری از هواداران استقلال نیست

حضور ۵۰ هزار نفری تراکتوری‌ها/ خبری از هواداران استقلال نیست

تبریز- دقایقی دیگر دیدار حساس دو تیم تراکتورسازی و استقلال در تبریز آغاز می شود. هم اکنون نزدیک ۵۰ هزار نفر در ورزشگاه حضور دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، در حدود چند دقیقه مانده به آغاز بازی حدود ۵۰ هزار نفر هوادار پرشور در استادیوم حاضر شده اند و هر لحظه به تعداد هواداران افزوده می شود.

مهدی رحمتی بازیکن آذری استقلال به شدت از سوی هواداران تراکتورسازی تشویق شد.

فریاد های یاشاسین آذربایجان توسط پرشورها در ورزشگاه یادگار امام تبریز سر داده می شود.

بازیکنان تراکتور با تشویق شدید هواداران برای گرم کردن وارد میدان شدند.

هواداران با پای پیاده مسیر طولانی را به استادیوم طی کردند.

با وجود رایزنی‌های فراوان مسئولان تراکتورسازی با باشگاه واسکودوگامای برزیل، آی‌تی سی ژوردی آلمیدا دروازه بان برزیلی این تیم نرسید و او بازی با استقلال را نیز از دست داد.

شعار علیه هواداران تیم پرسپولیس

مسئولان برگزاری بازی کنترل شدیدی روی حضور تماشاگران و افراد مختلف به ورزشگاه دارند و حتی خبرنگاران و عکاسان هم بازرسی بدنی می‌شوند.

هواداران تراکتور بعضا شعارهایی علیه تیم پرسپولیس و هواداران این تیم که در بازی هفته گذشته به مردم آذربایجان توهین کردند، سر می دهند.

شعار زیبای یل یاتار طوفان یاتار توسط تراکتوری ها طنین انداز شد.

هر لحظه به تعداد هواداران افزوده می شود و احتمال می رود امروز طبقه اول استادیوم پر شود.

حسین زرگر، داور بازی هنگام ورود به زمین با تشویق هواداران تراکتورسازی روبه‌رو شد. او سپس برای آنها دست تکان داد. هواداران تراکتورسازی در ادامه وینفرد شفر، سرمربی استقلال را هم تشویق کردند.

از هواداران تیم استقلال در این بازی خبری نیست. طبقه دوم این ورزشگاه به هواداران تیم حریف اختصاص یافته ولی آنها در ورزشگاه حاضر نشده اند.

کد خبر 4191559

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha