۱۶ دی ۱۳۹۶، ۹:۱۲

سرپرست دانشگاه بوعلی همدان:

تپه «پیسا» همدان پارک باستان شناسی شود

تپه «پیسا» همدان پارک باستان شناسی شود

همدان - سرپرست دانشگاه بوعلی همدان گفت: تپه «پیسا» یک سایت موزه بسیار خوب است و قابلیت تبدیل شدن به پارک باستان شناسی را دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، یعقوب محمدی فر صبح شنبه در نشست بررسی وضعیت تپه پیسا همدان گفت: تپه پیسا یک سایت موزه بسیار خوب است که می توان آنرا در سطح بین‌المللی مطرح کرد.

وی گفت: این دانشگاه می تواند در این راستا با اساتید دانشگاه ناپولی ایتالیا که در سایت های ایرانی نیز کار کرده اند هماهنگی کرده تا مقدمات کار برای یک پروژه خوب آغاز شود.

یعقوب محمدی فر افزود: اقدامات سازمان یافته و مستمر بر روی دانش آموزان به صورت پایه ای و اساسی می تواند در فرهنگ سازی نسل آینده برای حفظ میراث فرهنگی نقش بسزایی ایفا کند.

محمدی فر بابیان اینکه قدیمی ترین ستون خشتی در ایران در تپه پیسای همدان وجود دارد، گفت: پیشنهاد می کنم با استفاده از کاوشگران با تجربه ایتالیایی و یا آلمانی اقدامات خوبی در این منطقه به انجام رسد.

وی استفاده از پتانسیل بالقوه دانشجویان نخبه دانشگاهی در زمینه تحقیق و پژوهش و پایان نامه های دانشجویی در رشته های مرتبط را از دیگر نقاط همکاری دانشگاه با میراث فرهنگی برشمرد و گفت: این دانشگاه آمادگی دارد برای داشجویان ارشد و دکتری در بحث تعیین حریم آثار همکاری خوبی با سازمان میراث فرهنگی داشته باشد.

وی ادامه داد: اگر اولویت های میراث فرهنگی در زمینه مناطق مد نظر مشخص شود این دانشگاه آمادگی دارد تا بعنوان پایان نامه دانشجویی ضمن حمایت مالی و مزایای آن ترتیبی اتخاذ کند تا تحقیقات و انرژی دانشجو هدر نرفته و از دیگر نتایج این پایان نامه ها بصورت عملیاتی استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه هم اکنون از ۲۲ کشور خارجی دانشجویانی در دانشگاه بوعلی در حال تحصیل  هستند، افزود: دانشگاه بوعلی یکی از اعضای اصلی دانشگاههای اورآسیاست و از ۲۵ بهمن از ۵۲  کشور مترجمان زبان فارسی از سراسر دنیا میهمان همدان خواهند بود و این موقعیت بسیار خوبی است تا جاذبه های گردشگری استان به این سفیران ما در کشورهای هدف معرفی شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان نیز گفت: اهمیت ارتباط مراکز علمی با ادارات و سازمانهایی مانند میراث فرهنگی برهیچ کس پوشیده نیست و باید از ظرفیت  دانشگاهها در این راستا استفاده درستی شود و حتی از دانشجویان خارجی دانشگاه ها نیز با برگزاری تورهای گردشگری باید بعنوان سفیران تبلیغاتی گردشگری  ایران  در خارج از کشور برای شناساندن هرچه بهتر این مرزو بوم استفاده کرد.

علی مالمیر افزود: سازمان میراث فرهنگی آماده هرنوع همکاری در زمینه تحقیقاتی در مقوله های گردشگری، میراث فرهنگی  و صنایع دستی استان است.

کد خبر 4191836

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha