پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ آذر ۱۳۸۵، ۱۲:۴۹

آشتی مشتری، عطارد و مریخ

آشتی مشتری، عطارد و مریخ

سه سیاره مشتری، عطارد و مریخ در پدیده ای نادر 45 دقیقه قبل از طلوع آفتاب امروز آنقدر به هم نزدیک شدند که اگر شستتان را جلوی چشمتان نگاه می داشتید، دیگر این سه قابل رویت نبودند.

به گزارش خبرگزاری مهر، این سه سیاره دوشنبه به هم بسیار نزدیک می شوند اما امروز تنها یک درجه از هم فاصله می گیرند. چنین پدیده ای از سال 1925 تاکنون رخ نداده بود و به نظر می رسد تا سال 2053 نیز دیگر تکرار نشود.

بنا بر گزارش آسوشیتدپرس، این سیارات صدها میلیون مایل از هم دورند اما نحوه چرخش آنها به دور خورشید به گونه ای است که گویی در آسمان شرق و جنوب شرقی با هم همسایه شده اند. این سیارات در اکثر نقاط دنیا از جمله در نیمکره غربی از جنوب تا بوینس آیرس و از شمال تا جونیوی آلاسکا قابل رویت هستند.

کارشناسان درخصوص نحوه نگاه کردن به این پدیده با هم اختلاف نظر دارند. به اعتقاد آنها مشاهده با دوربین های چشمی یا تلسکوپ بهترین روش ممکن است.

به گفته "میشل نیکهولز" مربی ارشد افلاک نمای "آدلر" شیکاگو، اگر افراد قصد استفاده از تلسکوپ را دارند توجه کنند که این سیارات به جایی که خورشید به سرعت طلوع می کند، نزدیکند از این رو چنانچه رویت خود را با تاخیر انجام دهند ممکن است به خورشید خیره شوند که این امر به بینایی آنها آسیب می رساند.

در جریان بروز این پدیده مشتری سفید، عطارد مایل به صورتی و مریخ شکلاتی رنگ به نظر می رسند. در گذشته مردم معتقد بودند که نزدیک شدن گروهی سیارات به هم معنایی عمیق را در بردارد.

کد خبر 419266

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha