پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ دی ۱۳۹۶، ۱۵:۲۸

نماینده مردم اسلام آباد غرب در مجلس:

مردم زلزله‌زده همچنان در سرما/عدم تامین کانکس در بخشی از مناطق

مردم زلزله‌زده همچنان در سرما/عدم تامین کانکس در بخشی از مناطق

یک نماینده مجلس گفت: بر اساس گزارش های واصله کانکس بخشی از مناطق زلزله‌زده تامین نشده و مردم هنوز در سرما به سر می برند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حشمت‌الله فلاحت‌پیشه در رابطه با آخرین وضعیت اسکان زلزله زدگان کرمانشاه، گفت: متاسفانه ناآرامی ها و اعتراضات روزهای اخیر فراموشی زلزله زدگان کرمانشاه را به همراه داشت و شاهد کوتاهی کارشناسان و متولیان امر در انجام وظیفه خود هستیم.

نماینده مردم اسلام‌آباد غرب و دالاهو در مجلس شورای اسلامی، افزود: بر اساس گزارش های واصله کانکس بخشی از روستاهای دالاهو، گهواره و سرپل ذهاب تامین نشده و مردم هنوز در سرما به سر می برند.

وی ادامه داد: هر چند مقرر شد برای همه افرادی که در زلزله اثاث منزل‌شان تخریب شده، وام ارائه شود اما متاسفانه در این رابطه سلیقه ای عمل شده و این موضوع در حد یک ادعا باقی مانده است.

این نماینده مردم در مجلس دهم، تصریح کرد: متاسفانه به دلیل مشکلات داخلی زلزله کرمانشاه و امدادرسانی به زلزله زدگان تحت شعاع قرار گرفت و برخی ازمسئولان و مدیران از زیر بار مسئولیت شانه خالی می کنند.

وی ادامه داد: مردم کرمانشاه نسبت به عدم تحقق وعده های داده شده گلایه دارند و به عنوان یک مطالبه عمومی باید پیگیری مشکلات آنها در دستور کار قرار گیرد.

نماینده مردم اسلام غرب و دالاهو در مجلس شورای اسلامی افزود: چنانچه نسبت به این مهم بی توجهی شود به طور قطع در هفته آینده نمایندگان استان این موضوع را در قالب سوال و تذکر از وزرا پیگیری خواهند کرد.

کد خبر 4193392

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha