به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از منابع طبیعی هرمزگان، امید ذاکری بیان داشت: بهرهبرداری از محصولات فرعی رویشگاههای جنگلی و مرتعی در مناطق روستایی توانسته است به عنوان بخشی از اقتصاد روستاییان خود را برجسته کند.
وی افزود: این موضوع تحت یک اقتصاد یا صنعت پاک دارای نقش مهمی در بالابردن سطح معیشت و رفاه خانوادههای آبخیزنشین است.
مدیرکل منابع طبیعی هرمزگان گفت: مراتع و جنگلهای حوزه طرح مدیریت جامع در استان ( سراب جاماش) نیز از این قاعده مستثنی نبوده و با مساحتی ۴۰ هزار هکتاری در مناطق مختلف حوزه طرح مدیریت جامع دارای پتانسیل بالایی در زمینه تولید محصولات فرعی جنگلی و مرتعی میباشد.
ذاکری افزود: درخت کنار در سطح حوزه گستره و رویش خوبی داشته و با توجه به کاربردهای متنوعی که در حفاظت خاک، منظره سبز، صنعت دارویی، بهداشتی آرایشی، صنعتی خوراکی و علوفهای دارد میتواند در صنعت اکوتوریسم و جذب گردشگران نیز مورد توجه قرار گیرد. به همین منظور در راستای افزایش اطلاعات و آگاهی مردم و نحوه بهرهبرداری از گونه فوق کلاس آموزشی محصولات فرعی جنگلی و مرتعی با محوریت گونه کنار با شرکت حدود ۴۰ نفر فراگیر در محدوده طرح مدیریت جامع برگزار شد.
این مقام مسؤول گفت: امید است باتوجه به پتانسیل بالقوه گیاهان و سایر مواهب طبیعی منطقه موجب افزایش سطح آگاهی و درآمد خانوارهای آبخیزنشین فراهم آید و کارشناسان و تعاونیهای خدماتی و سیاحتی به این موارد در برنامهریزیها توجه داشته باشند.
نظر شما