پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ دی ۱۳۹۶، ۱۹:۰۲

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی:

پیام برنامه های دهه فجر اتحاد و همدلی مردم و مسئولان باشد

پیام برنامه های دهه فجر اتحاد و همدلی مردم و مسئولان باشد

تبریز- رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی گفت: پیام اصلی برگزاری برنامه های سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی باید اتحاد، همدلی و وفاق ملی بین مردم و مسئولان درتمام سطوح باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام حسین تقی زاده روز سه شنبه در جلسه سیاستگذاری و برنامه ریزی ستاد دهه فجر استان، افزود: در اجرای برنامه های مدون توسط کمیته های ۲۴ گانه، محور اصلی باید مردم باشد و حرکت منسجم تمام دستگاه ها و نهادهای مسئول در این راستا جزو اولویت هاست، زیرا که دشمنان نظام و انقلاب با دسیسه ها و توطئه های گوناگون در صدد ضربه زدن به اتحاد و وحدت در جمهوری اسلامی هستند.

وی، انقلاب اسلامی را حاصل خون هزاران شهید گلگون کفن و زحمات و تلاش های مدبرانه امام راحل در طول سال ها مبارزه علیه طاغوت دانست که لازم است پیام این انقلاب مردمی به بهترین شکل ممکن به نسل جدید که انقلاب را لمس نکرده اند به خوبی و با منطق و استدلال های درست، تبیین و تشریح شود.

تقی زاده اظهار کرد: در این راستا وظیفه و رسالت فرهیخته گان جامعه به ویژه دانشگاهیان، صاحب نظران و افرادی ذی نفوذ همچون خبرنگاران و اصحاب رسانه که صاحب تریبون در جامعه هستند، بسیار مهم و تعیین کننده است تا تاریخ انقلاب و دستاوردهای آن را به نسل های جوان و جدید بازگو نمایند.

وی، تبیین اندیشه های امام راحل و منویات مقام رهبری را از ویژگی های مهم برنامه های ستاد دهه فجر استان برشمرد و گفت: این برنامه ها باید بیان کننده عزت، اقتدار و امنیت کشور باشد که تمامی آنها را مدیون امام خمینی (ره) و خون شهدا هستیم.

تقی زاده، ناامید سازی مردم نسبت به انقلاب اسلامی را از جمله نقشه های شوم دشمنان علیه نظام اسلامی بیان کرد و یادآور شد: باید با اجرای برنامه های دقیق و پویا امیدآفرینی را در بین اقشار مختلف مردم همراه با غرور ملی و ایجاد امید نسبت به آینده را زنده کرد که برای تحقق آن بصریت افزائی جزو ضرورت ها می باشد، چرا که بدون بصیرت و دشمن شناسی، تبیین دسیسه های دشمنان میسر نخواهد شد.

وی ادامه داد: جلوگیری از هر گونه پراکندگی باید محور تمامی برنامه های دهه فجر باشد و تاکید بر وحدت و انسجام بین مردم و روحیه خودباوری نباید توسط کمیته های مختلف فراموش شود.

تقی زاده با تاکید بر اینکه دستگاه ها و نهادهای مختلف باید با تمام توان و بضاعت های خود برای برگزاری هر چه باشکوه تر برنامه های دهه فجر وارد عرصه شوند، اظهار کرد: به برکت انقلاب اسلامی مسئولان در مسندهای مختلف صاحب میز شده اند و امروز اگر به گرامیداشت دهه فجر بی اعتنائی شود، بدون تردید لطمات آن دامنگیر همه خواهد شد.

کد خبر 4195524

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha