پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۰ دی ۱۳۹۶، ۱۰:۵۴

دهه فجر سال جاری؛

دومین کتاب تک خاطرات انقلاب در خراسان‌جنوبی رونمایی می‌شود

دومین کتاب تک خاطرات انقلاب در خراسان‌جنوبی رونمایی می‌شود

بیرجند- رئیس حوزه هنری خراسان‌جنوبی گفت: دومین کتاب تک خاطرات انقلاب در خراسان‌جنوبی دهه فجر امسال رونمایی می‌شود.

مجید کریمیان در گفت‌وگو با مهر گفت: بهمن ماه زمان مناسبی برای یادآوری رشادت‌ها و قهرمانی‌های ملت ایران در برابر رژیم استبدادی پهلوی است.

وی اظهار کرد: علاوه بر بیان این رشادت‌ها و قهرمانی‌ها باید مطالبات و آرمان‌های انقلاب اسلامی نیز یادآوری شود چرا که پی‌گیری این آرمان‌ها مانع رکود در جامعه است.

رئیس حوزه هنری خراسان‌جنوبی بیان کرد: مردم نیز نشان دادند که همواره پای آرمان‌های انقلاب اسلامی ایستاده‌اند که نمونه آن بصیرت مردم در برابر اغتشاشات اخیر بود.

کریمیان ادامه داد: حوزه هنری خراسان‌جنوبی نیز یادآوری این رشادت‌ها و فداکاری‌ها در قالب هنر را وظیفه خود می‌داند.

فعالیت بخش پژوهش حوزه هنری خراسان‌جنوبی از سه سال گذشته

وی افزود: از سه سال پیش بخش پژوهش مربوط به تاریخ انقلاب اسلامی در حوزه هنری خراسان‌جنوبی تشکیل شده و نتایج آن در قالب برخی از کتب ارائه شده است.

رئیس حوزه هنری خراسان‌جنوبی گفت:  اولین کتاب تک خاطرات انقلاب خراسان‌جنوبی و روز شمار حوادث انقلاب در خراسان‌جنوبی از نتایج فعالیت پژوهشی حوزه هنری در خراسان‌جنوبی است.

کریمیان گفت: همچنین در دهه فجر امسال دومین کتاب تک خاطرات انقلاب در خراسان‌جنوبی رونمایی می‌شود.

وی اظهار کرد: برای سال آینده نیز هشت پروژه پژوهشی در دست کار داریم که در چهل سالگی انقلاب رونمایی می‌شود.

رئیس حوزه هنری خراسان‌جنوبی بیان کرد: از مشروطیت تا انقلاب اسلامی،   کتاب عکس تظاهرات مردم خراسان‌جنوبی در ایام انقلاب اسلامی، کتاب مربوط به نقش زنان در انقلاب اسلامی، بررسی زندگی برخی از شخصیت‌های انقلابی استان و نقش مساجد در انقلاب اسلامی از جمله این پروژه‌ها هستند.

کریمیان ادامه داد: در حوزه فیلم مستند نیز مستندهای روز هفتم، مستند شهید انقلاب(شهید محمود سورگی) و مستند دیگری با عنوان شهید انقلاب پیرامون شهید سندروس داشته‌ایم.

انیمیشن خمینی شاه نجف تولید شد

وی افزود: یک انیمیشن نیز با محوریت یکی از خاطرات طنز انقلاب با عنوان خمینی شاه نجف تولید کردیم و سال آینده نیز پی‌گیر تولیدات مستند و انیمیشن خواهیم بود.

رئیس حوزه هنری خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه بیان روایت تاریخ انقلاب خراسان‌جنوبی بسیار حائز اهمیت است، گفت: تبلیغات ایام دهه فجر باید به لحاظ بصری و هنری جذاب باشد.

کریمیان اظهار کرد: اگر کار تبلیغی همراه با جذابیت هنری نباشد نه تنها تأثیرگذار نخواهد بود بلکه ممکن است تبدیل به ضد تبلیغ شود.

وی بیان کرد: ما نمایشگاه عکسی از تاریخ انقلاب بیرجند و پوسترهای زیبایی با محوریت انقلاب داریم که می‌تواند مورد استفاده ادارات در ایام دهه فجر قرار گیرد.

خط شکن آهنین و سید بلوچستان به چاپ رسید

رئیس حوزه هنری خراسان‌جنوبی ادامه داد: در حوزه تاریخ انقلاب اسلامی نیز دو کتاب خط شکن آهنین و سید بلوچستان را به چاپ رساندیم.

کریمیان افزود: کتاب خط شکن آهنین پیرامون سردار شهید رجبعلی آهنی و کتاب سید بلوچستان نیز پیرامون شهید سید مهدی رضوی است.

وی یادآور شد: هشت پروژه دیگر پیرامون ایثارگران دفاع مقدس خراسان‌جنوبی داریم که تا پایان سال به اتمام می‌رسد.

کد خبر 4195788

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha