پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ دی ۱۳۹۶، ۱۳:۴۷

اخبار انتظامی استان کرمانشاه/

کشف ۳ کیلوگرم هروئین درکنگاور/ دستگیری عاملان توزیع چک پول تقلبی

کشف ۳ کیلوگرم هروئین درکنگاور/ دستگیری عاملان توزیع چک پول تقلبی

کرمانشاه- فرمانده انتظامی شهرستان کنگاور از کشف ۳ کیلوگرم موادمخدر از نوع هروئین و دستگیری ۳ نفر در این زمینه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "عزیز الهیاری " در تشریح این خبر گفت: مأموران با اقدامات اطلاعاتی از ورود یک محموله عمده موادمخدر صنعتی توسط یک دستگاه خودرو پژو ۴۰۵ به شهرستان مطلع شدند و رسیدگی به موضوع را در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: ماموران پس از تشکیل چند تیم عملیاتی، در نقاط درون و برون شهری مستقر و نسبت به کنترل محورهای مواصلاتی و جاده های فرعی سطح حوزه استحفاظی اقدام کردند.  

فرمانده انتظامی شهرستان کنگاور افزود: در محور کنگاور به کرمانشاه، خودرو که با ۲ نفر سرنشین مرد و یک سرنشین زن توقیف و مقدار ۳ کیلوگرم هروئین کشف شد.

سرهنگ الهیاری عنوان کرد: متهمان با ارائه مقدار ۶۳ گرم طلا به عنوان رشوه به ماموران قصد فرار از چرخه عدالت کیفری را داشتند که با صحت عمل و پاکی ماموران مواجه و دستگیر شدند.

سرهنگ  الهیاری همکاری مردم با پلیس را مطلوب ارزیابی کرد و ادامه داد: شهروندان می توانند در صورت مشاهده موارد مشکوک با شمارهای ۱۹۷ و ۱۱۰ تماس گیرند.

دستگیری عاملان توزیع چک پول های تقلبی 

فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه گفت: ۲ نفر از عوامل توزیع چک پول های تقلبی توسط پلیس دستگیر شد.  

سرهنگ "حسین براری" در این رابطه اظهارداشت: روز گذشته ۲ نفر با در دست داشتن ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال چک پول ۵۰۰ هزار ریالی جعلی به یکی از بانک های سطح شهر مراجعه و قصد واریز این پول ها به حساب را داشتند که با هوشیاری کارکنان بانک شناسایی شدند.

وی افزود: ماموران کلانتری ۲۵ به سرعت در محل حاضر شدند و عوامل توزیع چک پول های تقلبی را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه با بیان اینکه متهمان به دستگاه قضایی معرفی شده اند، گفت: با توجه به اینکه احتمال می رود افراد بیشتری در رابطه با توزیع این چک پول ها پشت پرده باشند، کار اطلاعاتی برای دستگیری سایر افراد مرتبط در دستور کار پلیس قرار دارد.

رد رشوه ۲ میلیونی توسط مامور پلیس راه 

مامور وظیفه شناس پلیس راه کرمانشاه به همدان پیشنهاد رشوه ۲ میلیون ریالی راننده متخلف را رد کرد.  

ستوان دوم "عرفان ذوالفقاری" در محدوده پلیس راه کرمانشاه به همدان به یک دستگاه خودرو زانتیا را به دلیل نداشتن گواهی نامه راننده آن توقیف کرد.

راننده متخلف به منظور فرار از دست قانون به ستوان دوم ذوالفقاری پیشنهاد رشوه ۲ میلیون ریالی داد که این مامور وظیفه شناس آن را رد و موضوع را صورت جلسه کرد.

کشف محموله ۲ میلیاردی سیگار قاچاق 

جانشین فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از کشف محموله سیگار قاچاق به ارزش ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال خبر داد.  

سرهنگ "علیرضا مرزبانی" اظهارداشت: در پی کسب اخباری مبنی بر اینکه قاچاقچیان قصد انتقال یک محموله سیگار قاچاق به استان کرمانشاه دارند، موضوع در دستور کار کاراگاهان اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز  پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: با انجام اقدامات اطلاعاتی و مشخص شدن مسیر، خودرو حامل بار قاچاق در محور کامیاران-کرمانشاه متوقف و یک متهم در این رابطه دستگیر شد.

جانشین فرمانده انتظامی استان کرمانشاه عنوان کرد: پس از بازرسی از خودرو مورد نظر ۲۱۰ هزار نخ سیگار قاچاق کشف کردند.

سرهنگ مرزبانی با بیان اینکه بر اساس نظر کارشناسان محموله مذکور بیش از ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال ارزش دارد، گفت: متهم دستگیر شده به منظور سیر مراحل قانونی در اختیار دستگاه قضایی قرار گرفت.

اعتماد مردم اعتبار پلیس است 

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با بیان اینکه مردم همکاری خوبی با پلیس دارند، گفت: اعتماد که امروز مردم به نیروی انتظامی دارند به آن اعتبار و ارزش بخشیده است.  

سردار "منوچهر امان اللهی" در جمع کارکنان انتظامی استان با بیان اینکه پلیس امین، و حافظ نظم و امنیت جامعه است گفت: نیروی انتظامی باید همواره در جامعه الگو باشد.

وی با ابراز رضایت و قدردانی از تلاش و خدمات پلیس در استان کرمانشاه افزود: کار و خدمت همکاران ما در نیروی انتظامی عبادت و جهاد در راه خدا محسوب می شود.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: پلیس باید همیشه تلاش کند تا با خدمت به مردم و ایجاد نظم و امنیت در جامعه، رضای خداوند و اعتماد شهروندان را همچنان جلب کند.

سردار امان اللهی اعتماد مردم را بزرگترین سرمایه و اعتبار نیروی انتظامی دانست و گفت: همه ما موظف هستیم که با ارایه خدمات در شان مردم عزیز استان و تکریم آنان، اعتماد شهروندان را بیش از پیش افزایش دهیم.

وی در ادامه با اشاره به وقوع زمین لرزه دردناک اخیر در استان کرمانشاه و با ابراز همدردی با خانواده جان باختگان این حادثه، اظهار داشت: پلیس از همان لحظات ابتدایی پس از زلزله همه توان و ظرفیت خود را برای ارایه خدمات لازم به آسیب دیدگان به کار گرفت.

سردار امان اللهی با بیان اینکه خدمت رسانی به زلزله زدگان تا هر زمان که لازم باشد ادامه دارد از تلاش نیروی انتظامی در ارایه خدمات به حادثه دیدگان تشکر کرد.

امنیت خط قرمز ناجا است 

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه امنیت را خط قرمز ناجا عنوان کرد و گفت: اجازه نخواهیم داد که فرد یا گروهی، بنا به هر دلیلی، امنیت عمومی و آرامش حاکم در جامعه را بر هم زند.  

سردار "منوچهر امان اللهی" در دیدار با مردم در محل دفتر نظارت های همگانی پلیس، اظهارداشت: ماموریت اصلی نیروی انتظامی ایجاد امنیت در جامعه و برخورد با هنجار شکنان است.

وی با اشاره به قاطعیت پلیس در برخورد با مجرمان افزود: ماموران نیروی انتظامی موظف هستند که در کمال رافت و در چارچوب قانون با مردم برخورد کنند.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه تاکید کرد: ناجا با توجه به خدماتی که به مردم ارائه می دهد، پیشانی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود.

سردار امان اللهی ادامه داد: مردم خدمات مطلوب پلیس را خدمت نظام به خود می دانند، از این رو پرسنل ناجا باید در رفتارهای خود بسیار سنجیده عمل کنند.

وی با بیان اینکه شهروندان خواهان برخورد قاطع پلیس با هنجار شکنان هستند، تصریح کرد: نیروی انتظامی در چارچوب اختیارات قانونی خود به هیچ عنوان اجازه نخواهد داد که عده ای آرامش و امنیت مردم را به مخاطره بی اندازند.

فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه ادامه داد: برخورد پلیس با قانون شکنان برخوردی قاطع و سخت خواهد بود و در این زمینه با هیچ کس تعارف نخواهد کرد.

سردار امان اللهی با تاکید رسیدگی به خواسته های مردم گفت: پلیس به دنبال ایجاد آرامش روانی و احساس امنیت در جامعه است.

وی مردم را بهترین همراه و یاور نیروی انتظامی دانست و اظهارداشت: امروز برقراری نظم و امنیت مردم محور شده است و تمام آحاد جامعه خود را در برابر امنیت جامعه مسئول می دانند.

کد خبر 4196145

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha