پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ دی ۱۳۹۶، ۱۵:۴۹

مدیر کل کار، تعاون ورفاه اجتماعی استان زنجان:

۷۳ درصد برنامه‌ها در زمینه طرح روستا تعاون در زنجان اجرا شد

۷۳ درصد برنامه‌ها در زمینه طرح روستا تعاون در زنجان اجرا شد

زنجان-مدیر کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان زنجان به طرح روستا تعاون در استان زنجان اشاره کرد وگفت: ۷۳ درصد از برنامه‌ها در طرح روستا تعاون در استان زنجان اجراشده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا یوسفی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران در محل استانداری زنجان، به بحث اشتغال روستایی در استان زنجان اشاره کرد و افزود: برنامه اشتغال فراگیر و طرح روستا تعاون در حال اجرا است. 

وی با بیان اینکه در استان زنجان ۹۰ روستا به‌عنوان طرح روستا  تعاون  انتخاب‌شده  که در این زمینه ۴۸ روستا برای اجرای طرح روستا- تعاون پیش‌بینی‌شده است، ادامه داد: در راستای اجرای طرح روستا- تعاون ۲۷ تعاونی جدید در روستاهای استان زنجان راه‌اندازی شده  و شش تعاونی که غیرفعال بود فعال‌شده است. 

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: ۷۳ درصد از برنامه‌ها در طرح روستا تعاون در استان زنجان اجراشده است. 

یوسفی ابراز کرد: اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان به ایجاد اشتغال در روستا تأکید فراوانی دارد و برنامه‌ریزی و مدیریت لازم در دستور کار است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان افزود: هدف از اجرای طرح روستا تعاون توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی روستاها است و در قالب آن فعالیت‌های توسعه‌ای روستا بر مبنای بهره‌گیری از استعدادها و ظرفیت‌های موجود در روستا دنبال می‌شود.

یوسفی ابراز کرد: ما درصدد این هستیم که علاوه بر راه‌اندازی تعاونی روستایی جدید تعاونی‌های غیرفعال به چرخه فعالیت وارد شوند.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان زنجان تصریح کرد: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری درزمینه اشتغال‌زایی و اقتصاد مقاومتی طرح روستا تعاون اجرا می‌شود و این طرح باهدف بهره‌گیری از ظرفیت روستاها و ایجاد اشتغال در مناطق روستایی اجرا می‌شود.

یوسفی گفت: استان زنجان هشت شهرستان، ۲۱ شهر، ۱۷ بخش، ۴۸ دهستان و هزار و ۱۷۵ روستا دارد و بیش از ۳۴۶ هزار و ۲۸۳ هزار نفر در ۹۲۵ روستا زندگی می‌کنند.

کد خبر 4196191

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha