به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی روز چهارشنبه در کلاس درس اخلاق مدیران استان مرکزی در اراک اظهار داشت: در حال حاضر تعدادی از صنایع استان مرکزی به دلیل عدم خصوصی سازی اصولی و صحیح، دچار چالش های کارگری شده اند که باید هر چه سریعتر برای حل مشکل آنان چاره ای اندیشیده شود.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: موفقیت مدیران دستگاه ها در حل مشکل کنونی، در گرو برنامه ریزی درست و اولویت بندی امور است و در راس امور باید حل مشکلات مردم و رضایتمندی آنها مورد توجه باشد.
دری نجف آبادی بیان کرد: بی شک یکی از مسائلی که امروز مورد توجه مردم قرار دارد، برقرای عدالت اقتصادی و ارتقای سطح معیشتی است، به همین سبب دستگاه های اجرایی از هدرفت بودجه ها باید جلوگیری کرده و ازسوی دیگر دستگاه های نظارتی هم به منظور پیشگیری از فساد، بررسی و نظارت جدی تری را اعمال کنند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی خاطرنشان ساخت: عملکرد دستگاه های اجرایی در صرف بودجه ها باید شفاف باشد و خدمت گذاری به مردم سرلوحه امور قرار گیرد.
وی با اشاره به اغتشاشات اخیر در کشور، ادامه داد: رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب و حرکت گسترده و خودجوش مردمی جای جای ایران اسلامی در واکنش به اقدامات اغتشاش گران، پاسخ کوبنده ای به آنها و دشمنان نظام داد که اجازه مداخله در امور کشور و توطئه چینی را ندارند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی اضافه کرد: راهپیمایی خودجوش مردم پس از اغتشاشات، نشان داد که ملت ایران خود را از هنجارشکنان و عوامل بیگانگان تفکیک کرده اند و همچنان پایبند به انقلاب و نظامی اسلامی و ولایی هستند.
نظر شما