پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ دی ۱۳۹۶، ۱۴:۵۳

 مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کردستان :

نشست های کتاب خوان موجب نهادینه شدن فرهنگ مطالعه می شود

نشست های کتاب خوان موجب نهادینه شدن فرهنگ مطالعه می شود

سنندج-  مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کردستان گفت: برگزاری نشست های کتاب خوان نهادینه شدن فرهنگ کتابخوانی در جامعه را به دنبال دارد.

به گزارش خبرنگارمهر، اسماعیل احمدی امروز چهارشنبه در  نشست تخصصی کتاب خوان ویژه سربازان نظام وظیفه که در حسینیه پادگان ارتش لشکر ۲۸ استان کردستان برگزار شد، گفت: برگزاری نشست های کتاب خوان یکی از اقدامات نهاد کتابخانه های عمومی درراستای جلب توجه عموم مردم به مقوله کتاب است که خوشبختانه تاکنون تاثیرات مثبتی هم داشته است.

وی عنوان کرد: «کتاب خوان» عنوان نشست هایی است که با هدف به اشتراک گذاری کتاب های خوانده شده توسط افراد و ترویج فرهنگ مطالعه در قالب معرفی کتاب اجرا می شود.

وی با بیان اینکه طرح مذکور در سراسر کشور اجرا می شود، ادامه داد: این نشست ها در فضایی صمیمی تلاش دارد تجربیات مطالعاتی افراد کتابخوان را برای سایر علاقمندان کتاب و کتابخوانی به اشتراک بگذارد.

  مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کردستان  بیان کرد: چشم انداز برگزاری نشست های کتاب خوان توسعه رفتار مدنی رشد یافته و رشد دهنده در سراسر کشور حتی روستاهای دوردست و نیز جمع های کوچک خانوادگی است تا به مرور زمان به نهادینه شدن فرهنگ کتابخوانی منجر شود.

احمدی با اشاره به نقش مهم کتاب در سعادتمندی و ارتقای آگاهی و بصیرت جامعه، اظهار کرد: کتاب خواندن به ارتقای سطح فکری و بهبود کیفیت زندگی منجر می شود.

وی عنوان کرد: ترویج فرهنگ کتاب خوانی و ارتقای سرانه مطالعه در میان اقشار مختلف جامعه در هر پایگاه اجتماعی و سطح تحصیلی از وظایف و اولویت های مهم نهاد کتابخانه های عمومی کشور است.

  مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کردستان با تاکید بر اینکه کتاب خوانی نیاز تمام اقشار جامعه است، افزود: نیروهای نظامی نیز همانند سایر افراد از این قاعده مستثنی نیستند و می توانند توجه ویژه ای به مطالعه داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه لشکر ۲۸ کردستان دارای ۲ باب کتابخانه عمومی مشارکتی است، گفت: کتابخانه عمومی امام خمینی(ره) ویژه سربازان وظیفه و کتابخانه مشارکتی علامه طباطبایی به نیروهای کادری و خانواده هایشان خدمات ارائه می دهد.

احمدی عنوان کرد: فعالیت دو باب کتابخانه در این مکان نظامی بسیار قابل تقدیر و نشان از توجه ویژه این قشر به مقوله کتاب و مطالعه دارد.

گفتنی است، در  این نشست تخصصی، کتاب های «چرا بچه من حرف گوش نمی کند؟»،«ضحاک»، «مسئولیت پذیری»، «راز زندگی»، «تقوا رمز پیروزی» به ترتیب توسط سربازان وظیفه «امیر رحمتی»، «سامان نادری»، «محمد فرجی»، «ناصح کریمی» و «اکبر معظمی» برای حاضران ارائه شد.

در پایان این نشست تخصصی کتاب خوان از ارائه دهندگان کتاب و همچنین مسئولان کتابخانه های مشارکتی پادگان ارتش لشکر ۲۸ کردستان  تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 4196211

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha