پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ آذر ۱۳۸۵، ۱۶:۱۳

نظام ملی طبقه‌بندی کالا و خدمات ایجاد می‌شود

هیئت وزیران با تصویب مصوبه‌ای، وزارت بازرگانی را موظف کرده است نسبت به ایجاد "نظام ملی طبقه بندی و خدمات شایسته کالا و خدمات" شامل تامین و توسعه بستر اطلاعاتی زنجیره تامین ملی کالا، استانداردها، روش ها، ابزار و دستورالعمل‌های طبقه بندی و کدگذاری کالا ، اقدام کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، اقدام مذکور به منظور دستیابی به زبان مشترک ملی کالا و اطلاعات پایگاه مرکزی داده ها و نیز تامین سازوکار لازم طبقه بندی و کد گذاری خدمات است.

وزارت بازرگانی موظف است گزارش پیشرفت ایجاد و توسعه این نظام را هر 6 ماه یکبار به هیئت وزیران ارائه کند.

هیئت وزیران وزارتخانه های صنایع و معاون ، امور اقتصادی و دارایی، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و جهاد کشاورزی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، بانک مرکزی و موسسه ها و مراکز وابسته به آنها و نیز سایر دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط را موظف به همکاری در ایجاد و گسترش نظام ملی طبقه بندی و خدمات شناسه کالا و خدمات کرده است.

به موجب این تصویب‌نامه، سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور هم وظیفه دارد اعتبار مورد نیاز، برای اجرای این تصویب‌نامه را سالانه در لایحه های بودجه کل کشور منظور کند.

بر اساس این تصویب‌نامه، کارگروهی مرکب از وزیران بازرگانی امور اقتصادی و دارایی، جهاد کشاورزی، صنایع و معادن، تعاون، رئیس کل بانک مرکزی و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور برای اجرایی کردن نظام مذکور تشکیل می شود.

کد خبر 419687

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha