به گزارش خبرگزاری مهر، طبق آخرین جلسه شورای صنفی اکران "تله" از چهارشنبه همین هفته در گروه سینمایی قدس به نمایش عمومی درمی آید. پیشتر اعلام شده بود الوند قصد دارد با فیلم تازه اش ابتدا در جشنواره فیلم فجر شرکت کند، اما با نظر تهیه کننده "تله" به اکران عمومی درآمد.
در خلاصه داستان "تله" آمده است: در شب ازدواج زوجی جوان، تلفن زنگ می رند و صدایی از گذشته می گوید ... شادی جای خود را خیلی زود به هراس می دهد. در این فیلم محمدرضا گلزار، مهناز افشار، امین حیایی، ماه چهره خلیلی، سحر ذکریا، امیرحسین صدیق، سیروس ابراهیم زاده و ... ایفای نقش می کنند.
از دیگر عوامل تولید "تله" می توان به نویسنده: ایرج افشار، مدیر فیلمبرداری: حسین ملکی، طراح صحنه و لباس: کیوان مقدم، طراح چهره پردازی: عاطفه رضوی و موسیقی: محمدرضا علیقلی اشاره کرد.
الوند به زودی تولید "زن دوم" را بر اساس فیلمنامه ای از فرشته طائرپور و مینو کریم زاده برگرفته از کتابی به همین نام آغاز می کند و فیلمبرداری آن به مدیریت غلامرضا آزادی در لاریجان، تهران و شیراز انجام خواهد شد. نیکی کریمی، محمدرضا فروتن، آناهیتا نعمتی و هنگامه قاضیانی بازیگران فیلم هستند.
نظر شما