به گزارش خبرنگار مهر، یاور محمدی امروز شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان سنقر که با حضور استاندار کرمانشاه در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، به ظرفیت ها و مشکلات موجود در این شهرستان پرداخت و گفت: اتفاقات خوبی در شهرستان سنقر در حال رقم خوردن است.
وی افزود: در بحث گازرسانی شهرستان سنقر یکی از شهرستان های پیشرو است.
این مسئول گفت: در بحث طرح تحول سلامت باید ارتقا تعداد پزشکان و... را باید داشته باشیم و اتفاقات خوبی در این زمینه در حال انجام است.
وی ادامه داد: در حوزه آبرسانی روستایی ما ۵ مجتمع آبرسانی که مشکل سفر مقام معظم رهبری هستند، را در حال اجرا داریم.
محمدی تصریح کرد: با توجه به گستردگی روستای این منطقه نیز هر سال کار آبرسانی به چند روستا را در دست انجام داریم.
فرماندار سنقر تصریح کرد: در حال حاضر ۱۷۷ روستا آب دارند و ۳۶ روستا نیز با مشکل آبرسانی مشکل دارند و هر ساله آبرسانی برای چند روستا انجام می شود.
وی ادامه داد: در حوزه بنیاد مسکن، چیزی حدود ۷ میلیارد تومان برای اجرای طرح های هادی و آسفالت و ساماندهی معابر اختصاص داده شده است.
محمدی با بیان اینکه بحث احداث سد جامیشان با ۳۸ میلیارد تومان اعتبار تعیین تکلیف شد، گفت: بخشی از تصفیه خانه و خط انتقال آب نیز از جمله مشکلات ما است.
وی افزود: بحث شبکه سد شهدا از دیگر مباحث ما است و به حمدالله سال گذشته بحث بهره برداری کامل از سد مطرح شد اما یک سری نواقص داشت که باید رفع می شد که آن نیز در دستور کار گرفت.
این مسئول با بیان اینکه از دیگر مباحث ما بحث ارتقا توان اقتصادی مردم و افزایش کشت دیم بود، گفت: این موضوع در دستور کار است. در حوزه کشاورزی نیز اعتبار بالایی برای بحث آبرسانی و مشکلات حوزه کشاورزی هزینه می شود.
وی گفت: در حوزه راه و شهرسازی، اقدامات خوبی در حال انجام است.
محمدی با بیان اینکه در این شهرستان ۴۶۰۰ خانوار از بیمه روستایی برخوردارند، گفت: چند پروژه ما در شهرستان نیز نیاز به تعیین تکلیف دارد.
خسارات باغات و مزارع سنقر توسط دولت هنوز پرداخت نشده است
وی تصریح کرد: از جمله این پروژه ها می توان به راه سنقر- کرمانشاه اشاره کرد و گفت: این مسیر حوادث زیادی را در پی داشته است. کمربندی شهر سنقر نیز از دیگر مشکلات ما است و امیدواریم هر چه سریعتر این پروژه به اتمام برسد.
فرماندار سنقر با یادآوری اینکه تصفیه خانه شهر نیز با کمبود اعتبار مواجه است، گفت: باید این موضوع نیز هر چه زودتر تعیین تکلیف شود.
وی خسارت وارده به باغات را طی سال قبل ۶۳۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: دولت اعتباری را برای جبران خسارات تعیین کرد اما تخصیص آن هنوز صورت نگرفته است.
محمدی چند طرح اقتصادی در این شهرستان را معرفی کرد و خواستار کمک مدیران در اجرای این طرح ها شد.
وی همچنین خواستار اختصاص کمک های فنی و اعتباری در این زمینه شد.
این مسئول کشت زعفران در این شهرستان را مطوب اعلام کرد و گفت: چیزی حدود ۴۵۰ هکتار ظرفیت برای کشت دیم در این شهرستان در نظر گرفته شده است.
نظر شما