پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ دی ۱۳۹۶، ۱۶:۱۲

سرپرست معاونت امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری ایلام:

تامین سوخت از اصلی ترین دغدغه های بخش صنعت است

تامین سوخت از اصلی ترین دغدغه های بخش صنعت است

ایلام-سرپرست معاونت امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری ایلام گفت: تامین سوخت از اصلی ترین دغدغه های بخش صنعت و فعالان این حوزه محسوب می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حیدر نعمتی روز شنبه در جلسه بررسی وضعت گازرسانی به واحدهای صنعتی استان اظهار کرد: با توجه به اینکه تعداد زیادی از واحدهای صنعتی سوخت خود را از سوخت های فسیلی و مایع تامین می کنند این موضوع در کنار اینکه مخاطرات زیست محیطی را به همراه دارد، هزینه های آنان را نیز افزایش می دهد.

وی افزود: بهترین گزینه در این زمنیه استفاده از شبکه گاز است و با توجه به اینکه کشور و استان در زمنیه ذخائر گاز در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد، تبدیل سوخت این واحدها به گاز در دستور کار دولت قرار دارد.

معاون استانداری ایلام گفت: در چارچوب این برنامه قرار است واحدهایی که غیر برخوردار هستند به شبکه سراسری گاز متصل شود که در صورت اجرایی شدن بخشی از مشکلات این واحدها برطرف خواهد شد.

نعمتی از مسئولان اداره صنعت ، معدن و تجارت استان خواست لیست واحدهایی که شامل این طرح می شوند را استخراج تا با معرفی به مرکز از این تسهیلات برخوردار شوند.

وی رفع مشکلات بخش صنعت را از اولویت های دولت در سال های گذشته ذکر کرد که منجر به احیای تعدادی از واحدهای راکد و نیمه تعطیل شده و این برنامه بطور جدی دنبال خواهد شد چراکه به اشتغال تعداد زیادی از افراد بیکار و فارغ التحصیلان این حوزه می انجامد.

کد خبر 4198527

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha