به گزارش خبرنگار مهر، محمد یارمند در نشست ستاد اجرایی خدمات سفرهای نوروزی استان یزد که به ریاست استاندار یزد در استانداری برگزار شد، اظهار داشت: روستاها ظرفیت های بسیار مهم و بکر گردشگری دارند که بخش قابل توجهی از آنها هنوز مغفول مانده اند.
وی با بیان اینکه رونق گردشگری در روستاها در دستور کار دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری یزد قرار دارد، تاکید کرد: رویکرد ما در این زمینه یک رویکرد تفریحی، فرهنگی و اقتصادی است و بر آسایش و آرامش تاکید ویژه داریم.
یارمند با اشاره به اینکه روستاها با برنامه ریزی های انجام شده در ایام نوروز فعالتر و پویاتر از قبل فعالیت خواهند کرد، افزود: تلاش برای معرفی روستاهای هدف گردشگری، رونق اشتغال و کسب و کار روستایی، آشنایی مردم با اماکن گردشگری روستایی و ... مدنظر قرار دارد.
وی یادآور شد: به همین منظور برای برپایی بازارهای محلی و جشنوارههای عشایری، اجتماعی و فرهنگی برنامه ریزی شده و امیدواریم با مشارکت خوب مردم روستاهای استان یزد، شاهد رونق چشمگیری در روستاهای استان باشیم.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری یزد همچنین از فعالیت واحدهای بومگردی روستایی در روستاهای استان خبر داد و اظهار داشت: ۱۷ مرکز بومگردی در روستاهای استان فعال خواهد شد.
یارمند خاطرنشان کرد: برای مرمت و بهبود تعدادی از این واحدها نیز بالغ بر ۳۰۰ میلیون تومان هزینه شده که این مبلغ به واحدهای بومگردی در شهرهای میبد، مهریز، خاتم و بافق اختصاص یافته است.
وی اظهار امیدواری کرد: نوروز ۹۷ در روستاها شاهد پویایی و فعالیت بیش از پیش روستاییان در راستای رونق روستاها باشیم.
نظر شما