پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ دی ۱۳۹۶، ۱۱:۱۲

مدیرکل کمیته امداد البرز خبر داد:

البرزی‌ها ۶ میلیارد تومان زکات پرداخت کردند

البرزی‌ها ۶ میلیارد تومان زکات پرداخت کردند

کرج - مدیرکل کمیته امداد استان البرز گفت: خیران، کشاورزان و دامداران البرزی رقمی معادل شش میلیارد تومان زکات واجب و مستحبی پرداخت کردند.

محمد محمدی فرد در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه زکات به عنوان قانون مترقی اسلامی منبع مناسبی برای رفع محرومیت در جوامع مسلمان به شمار می‌رود، اظهار کرد: ۹۴ درصد وجوهات پرداختی زکات توسط خیران به رفع مشکلات معیشتی مددجویان تحت حمایت کمیته امداد و سایر نیازمندان و ۶ درصد نیز به امور عمرانی روستاها اختصاص‌یافته است.

وی رشد زکات در ۹ ماهه نخست سال ۹۶ نسبت به مدت مشابه سال ۹۵ را حدود ۲۵۰ درصد اعلام کرد و افزود: خیران، کشاورزان و دامداران البرزی رقمی معادل شش میلیارد تومان زکات واجب و مستحبی پرداخت کردند.

محمدی فرد بابیان اینکه زکات مردم البرز در دو بخش واجب و مستحب جمع‌آوری می‌شود یادآور شد: با توجه به تمرکز صنایع بزرگ و شهرک‌های صنعتی متعدد در استان البرز عمده فعالیت ستاد زکات کمیته امداد البرز مربوط به زکات مستحبی است.

مدیرکل کمیته امداد البرز با اشاره به برگزاری جلسات متعدد ستاد زکات استان البرز به ریاست آیت‌الله حسینی همدانی نماینده ولی‌فقیه در استان البرز در جهت ترویج فرهنگ زکات در بین آحاد مردم به ویژه دامداران و کشاورزان، گفت: تقویت باورهای دینی و قرآنی زکات توسط روحانیون مبلغ زکات استان البرز و دستگاه‌های عضو ستاد زکات، تولید و پخش برنامه‌های گفت‌وگو محور با تبیین اثرات پرداخت زکات برای مردم توسط صداوسیما از جمله اقداماتی است که با هدف جذب منابع زکات برای رفع فقر در جامعه انجام می‌شود.

وی گفت: جمع‌آوری میوه از خیران حجره دار بازار میوه و تره‌بار کرج و جمع‌آوری پوشاک، کالای جهیزیه و ارزاق عمومی از صنوف مختلف و بنکداران کالا برای توزیع بین مددجویان جزو فعالیت‌های ستاد زکات استان البرز است.

کد خبر 4200160

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha