پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ دی ۱۳۹۶، ۱۲:۲۱

رئیس دفتر مطالعات کشاورزی و آب اتاق بازرگانی شیراز:

خام فروشی گیاهان دارویی ارزش افزوده ای برای فارس ندارد

خام فروشی گیاهان دارویی ارزش افزوده ای برای فارس ندارد

شیراز - رئیس دفتر مطالعات کشاورزی و آب اتاق بازرگانی شیراز گفت: متاسفانه در حال حاضر عمده گیاهان دارویی ما به صورت خام از کشور خارج می شود که چندان ارزش افزوده ای ایجاد نمی کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی اتاق شیراز، محمدحسن طلعتی یکشنبه در جلسه مشترک کمیته گیاهان دارویی و صادرات و خوشه های صادراتی که با حضور فعالان و ذی نفعان این بخش برگزار شد، بیان کرد: متاسفانه استان فارس در وضعیت خشکسالی به سر می برد که در این میان گیاهان دارویی به دلیل نیاز به آب کم، یکی از گزینه های مناسب برای کشاورزی استان است.

وی افزود: باید از صادرات و خام فروشی گیاهان دارویی جلوگیری شود زیرا گیاهان دارویی ما به کشورهای مبدا ارسال می شود و پس از فرآوری به محصولات زیادی تبدیل و به اسم آن کشورها وارد بازار می شود.

طلعتی با اشاره به مزیت اقتصادی وارزش آفرینی خوب گیاهان دارویی برای استان فارس اظهارداشت: تلاش می کنیم راهکارهای غیر خام فروشی را برای بخش گیاهان دارویی استان تعریف کنیم که کشاورزان ما بتوانند از این بخش صادرات بیشتر و ارزآوری مطلوبی داشته باشند.

وی اضافه کرد: باید به بحث گیاهان دارویی در استان به عنوان یک مزیت اقتصادی نگاه شود و مسایل موجود در راه فرآروی این محصول در استان هموار شود که توجه به این مهم در مباحث رونق اقتصادی و اشتغال استان موثر است.

او ادامه داد: باتوجه به غنی بودن استان فارس در گیاهان دارویی، این بخش باید به عنوان یک مزیت درامدزا برای استان درنظر گرفته شود و سازوکارهای تقویت آن ایجاد شود.

 طلعتی عنوان داشت: یکی از مباحث مهم در صادرات گیاهان دارویی، بحث بازاریابی و برند سازی است که نیاز است بازاریابی این محصولات نیز مورد توجه قرار گیرد تا بتوانیم بازارهای پایداری را برای تولیدات گیاهان دارویی استان داشته باشیم.

کد خبر 4200294

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha