پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ دی ۱۳۹۶، ۱۶:۱۷

معاون استاندار تهران خبر داد؛

رفع مشکل ترافیک اسلامشهر با تزریق اعتبارات استانی و شهرستانی

رفع مشکل ترافیک اسلامشهر با تزریق اعتبارات استانی و شهرستانی

اسلامشهر- معاون استاندار تهران در خصوص حل مشکل ترافیک اسلامشهر گفت: بخشی از اعتبارات برای حل مشکل میدان نماز از پروژه های استانی و بخش دیگر آن از پروژه های شهرستانی تزریق خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد تواهن ظهر دوشنبه در مراسم معارفه «حسین طلا» به‌عنوان شهردار اسلامشهر، طی سخنانی بر وجود وحدت بین مسئولین این شهرستان تاکید و اظهار کرد: اسلامشهر بیش از ۴ یا ۵ استان کشور جمعیت دارد و دومین شهر پر جمعیت استان تهران است.

تواهن به آلودگی هوای اسلامشهر اشاره کرد و افزود: تردد خودروها و زباله سوزی و تخلیه نخاله های ساختمانی در اسلامشهر بسیار مشکل زا است، عبور خودروهای عبوری به تهران از اسلامشهر یکی از مواردی است، که سبب آلودگی هوا می شود، که در صورت ساخت کمربندی جنوبی، که در حال حاضر با ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار در حال انجام است، بخشی از این معضل حل می شود. 

وی به اجرای پروژه قطار شهری در اسلامشهر اشاره و تأکید کرد: این قطار شهری در ۴ نقطه به مترو تهران متصل خواهد شد.

تواهن خطاب بیان کرد: سرانه فضای سبز اسلامشهر کم تر از ۹ متر است، در حالی که میزان استاندارد آن ۱۵ متر است، که اقداماتی برای افزایش سرانه فضای سبز در این شهرستان انجام شده است.

وی با اشاره به معضل ترافیک اسلامشهر، تأکید کرد: بخشی از اعتبارات برای حل مشکل میدان نماز از پروژه های استانی و بخش دیگر آن از پروژه های شهرستانی تزریق خواهد شد.

معاون استاندار تهران گفت: بحث جابه‌جایی خط راه‌آهن و تکمیل استادیوم ورزشی ۷ هزار نفری شهرستان اسلامشهر هم‌اکنون در استانداری با قوت و جدیت در حال پیگیری است که به‌زودی خبرهای خوشی برای شهروندان خواهیم داد.

وی افزود: ما محدودیتی برای سرمایه گذاری در چارچوب قانون در اسلامشهر نداریم، البته یکی از مشکلات اسلامشهر فقدان شهرک صنعتی دولتی مصوب است، که در شورای برنامه ریزی استان تهران برای احداث شهرک صنعتی تمهیداتی اندیشیده شده و ظرف ۱۵ روز باید زمین برای احداث این شهرک معرفی شود.

تواهن خاطرنشان کرد: تسهیلات بانکی و نیز همکاری هایی از سوی مدیریت شهری برای نوسازی و بهسازی بافت فرسوده در نظر گرفته شده است، که باید با پیگیری جدی سعی در نوسازی بافت فرسوده این شهرستان داشته باشیم.

کد خبر 4200607

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha