پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ آذر ۱۳۸۵، ۱۵:۵۳

حداد عادل در دیدار سفیر بلغارستان:

روابط ایران و بلغارستان فاقد هرگونه نقطه کور و مبهم است

"پلامن گئورگیف شوکورلیف" سفیر بلغارستان در تهران پیش از ظهر امروز با غلامعلی حداد عادل رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره اخبار و رسانه های گروهی مجلس شورای اسلامی، در این دیدار ابتدا حداد عادل روابط فیمابین جمهوری اسلامی  و جمهوری بلغارستان را خوب و فاقد هرگونه نقطه کور و مبهم توصیف کرد و با توجه به ظرفیت های موجود برای گسترش روابط گفت: باید از تمام فرصت ها و ظرفیت های ممکن برای ارتقاء و توسعه همکاری ها و روابط در تمام زمینه ها بهره برد و مجلس شورای اسلامی آمادگی تصویب قوانین لازم برای گسترش مناسبات را دارد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تحولات منطقه ای گفت: اوضاع منطقه خاورمیانه از هر زمان دیگری وخیم تر است و بحران جاری در عراق به صورت لکه ننگی برای آمریکا درآمده، در افغانستان هم شرایط بسیار بدی برای مردم آن وجود دارد که همگی ناشی از دخالتهای خارجی بویژه اشغال نظام آمریکاست.

ایشان افزود: یک عراق امن و با ثبات دردرجه اول به سود همسایگان آن و در نهایت به سود همه جهانیان است اما برخی کشورها بدنبال  آرامش و برقراری ثبات درعراق و منطقه نیستند . 

دکتر حداد عادل در ارتباط با مسئله هسته ای کشورمان  نیز خاطرنشان کرد: آمریکا موضوع استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای جمهوری اسلامی ایران را بهانه ای برای اعمال فشار بیشتر به مردم ایران و نظام جمهوری اسلامی قرار داده است .

رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران از عضویت بلغارستان در اتحادیه اروپا ، پشتیبانی می کند و امیدوار است این کشور نقش موثری در توسعه همکاریهای اتحادیه اروپا ایفا کند.

در ادامه این دیدار همچنین پلامن گئورگیف کورایف، سفیر جمهوری بلغارستان در تهران روابط کشور متبوعش با جمهوری اسلامی ایران را بسیارخوب و روبه رشد خواند و بر اراده پارلمان و دولت بلغارستان برای گسترش همکاریهای منطقه ای و بین المللی با ایران تاکید کرد.

وی با اشاره به موقعیت ژئوپلتیک ایران در منطقه گفت: جمهوری اسلامی ایران کشور بسیار مهم و دارای تاثیر شگرفی  در منطقه خاورمیانه آسیای مرکزی و جهان اسلام است و بلغارستان  علاقمند است روابط خود را در زمینه های سیاسی ، اقتصادی و فرهنگی با ایران هر چه بیشتر گسترش دهد.

وی با بیان این نکته که 12 درصد از جمعیت 8 میلیونی بلغارستان را مسلمان تشکیل می دهند خواستار توسعه روابط بین تمدن و ین دینی دو کشور شد.

کورایف با اشاره به اهتمام پارلمان بلغارستا ن به گسترش روابط مجلس شورای اسلامی بویژه گروههای دوستی پارلمانی دو کشور ابراز امیدواری کرد با افزایش رفت وآمدهای بین مقامات پارلمانی  و سیاسی دو کشور ، روابط و همکاری های فیمابین از رشد و شتاب قابل ملاحظه ای  برخوردار گردد.

کد خبر 420136

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha