پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ دی ۱۳۹۶، ۱۱:۵۰

استاندار مازندران:

دیوانسالاری عامل خستگی مردم است

دیوانسالاری عامل خستگی مردم است

ساری- استاندار مازندران دیوانسالاری را عامل خستگی مردم و کند شدن حرکت رو به رشد کشور دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسلامی پیش از ظهر چهارشنبه، در جلسه شورای اداری استان مازندران، رفتن به سمت شکوفایی اقتصادی را یک اصل پایه دانست و تأکید کرد: این امر فقط به مسئولانی که سمتی با نام اقتصادی دارند، مربوط نمی‌شود بلکه به همه دستگاه‌ها مرتبط است و همه مکلف هستند.

استاندار مازندران، با اذعان اینکه نه در سطح قوانین و نه در سطح اراده ملی در مدیران ارشد کشور هیچ‌گونه تردیدی برای این حرکت نداریم، خاطرنشان کرد: اما ما وارث یک نظام دیوانسالار هستیم که سهم سنگین آن برای تصدی‌گری دستگاه‌ها بوده و باوجود آنکه بسیاری از تصدی‌گری‌ها واگذار شده اما دیوان‌سالاری همچنان برقرار است.

وی دیوانسالاری را عامل خستگی مردم، کند شدن حرکت کشور، عدم تطابق سرمایه و منابع با نتایج مورد انتظار برشمرد و افزود: اینها موجب خستگی مردم هستند و باید با آنها خداحافطی کرد و پاسخگوی مردم بود.

اسلامی با بیان اینکه خسته کردن مردم به‌هیچ وجه پذیرفتنی نیست، ادامه داد: هر کسی که بروکراسی داشته و موجب خستگی مردم شود موجب پیگرد قاطع ما خواهد بود.

استاندار مازندران با اعلام اینکه امسال سامانه کاروزر عملیاتی می‌شود بر اهتمام ویژه برای انجام آن تأکید کرد و گفت: چرخش اطلاعات و انعکاس عملیاتی که در این سامانه انجام می‌شود، به ما نشان می‌دهد که در کجا رسوب و رکود داریم، در کجا باید لایروبی مسیر انجام و مقررات زاید حذف شود و همچنین موجب صدور مجوز در حداقل زمان خواهد شد تا کسب‌وکار کشور بالا رفته، هزینه فعالیت کاهش و سرمایه ارتقا یابد.

وی با بیان اینکه این مردم، شایسته بالاترین نرخ خدمات و رسیدگی هستند، افزود: هنگامی که حضور مردم در صحنه باشکوه است باید حجم بدهکاری ما برای خدمت به مردم افزایش یابد.

اسلامی تحولات در سیستم اداری، سامانه مربوط به محیط کسب‌وکار و سامانه پاسخگوی مسائل روزمره مردم را ا زجمله راه‌های خدمات به مردم برشمرد و افزود: دستگاه‌ها برای خدمت به مردم هستند و پاسخ به هنگام به تحولات نتیجه‌بخش است.

وی ادامه داد: مردم با مراجعه به سامانه *۵# می‌توانند مراجعات خود را غیرحضوری و از طریق تلفن همراه انجام داده و ما نیز می‌توانیم سریع‌تر پاسخگوی مردم باشیم.

استاندار مازندران با تأکید بر اهتمام ویژه به برگزاری مراسم دهه فجر، افزود: سخنرانان باید دستاوردها، سیاست‌ها و رویکردهای نظام و دولت را بیان کنند و امید و نشاط را به مردم هدیه دهند.

کد خبر 4202298

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha