به گزارش خبرنگار مهر، در مراسم اختتامیه جشنواره رسانهای ابوذر که با هدف شناسایی توانایی و توانمندسازی خبرنگاران، تقویت روحیه خود باوری، ارتقا دانش و سواد رسانهای، ایجاد همافزایی و ارتباط بیشتر بین اصحاب رسانه برگزار شد خبرنگار خبرگزاری مهر استان قزوین صاحب رتبه برتر کشوری شد.
این دوره از جشنواره رسانهای ابوذر پس از دریافت بیش از ۱۴ هزار اثر از تمامی نقاط کشور در۷ محور شامل آزاداندیشی، مسائل صنفی خبرنگاران، مبارزه با آسیبهای اجتماعی، تولید ملی و اقتصاد مقاومتی، عمل انقلابی، مبارزه با تروریسم و موضوع آزاد در قالب مصاحبه، خبر، یادداشت، فیلم و عکس، کلیپ مورد داوری قرار گرفت که ۲۳ اثر به عنوان برترین آثار این دوره پذیرفته شدند.
در این جشنواره مریم کشاورز مسعودیان از خبرگزاری مهر استان قزوین با ارائه یادداشت «خبرنگاران در بی خبری می میرند» توانست رتبه اول کشوری در بخش یادداشت را به خود اختصاص دهد.
این فعال رسانه ای در تعدادی از جشنواره های استانی و کشوری دیگر نیز صاحب رتبه برتر شده است.
نظر شما