پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ دی ۱۳۹۶، ۱۰:۰۸

استاندار زنجان:

اقلام ضروری موردنیاز مردم استان زنجان انبارشده است

اقلام ضروری موردنیاز مردم استان زنجان انبارشده است

زنجان- استاندار زنجان با اشاره به تأمین میوه شب یادآور شد: خوشبختانه اقلام ضروری موردنیاز مردم استان انبارشده و در زمان لازم، به بازار تزریق خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله درویش امیری  شامگاه چهارشنبه در جلسه تنظیم بازار استان زنجان، افزود: از دستگاه های مرتبط در حوزه تنظیم بازار استان انتظار نظارت دقیق و مناسب بر وضعیت کالاهای ضروری مردم وجود دارد. 

وی اظهار کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در کنار تعزیرات حکومتی نظارت کافی بر قیمت کالاهای ضروری داشته باشند تا اجحافی در حق مردم صورت نگیرد.

استاندار زنجان به مشکلات به وجود آمده در شیوع آنفلوآنزای مرغی اشاره کرد و گفت: مطابق با آمار ارائه‌شده توسط وزیر جهاد کشاورزی ۲۵ میلیون قطعه مرغ معدوم شده که به همین میزان تخم‌مرغ آلوده نیز معدوم شده و باعث ایجاد مشکلاتی شده است. 

درویش امیری تأکید کرد: دولت با ارائه تمهیدات لازم اقدام به تنظیم مناسب قیمت‌ها کرده و تخم‌مرغ موردنیاز مردم از کشورهای همسایه وارد شده است.

وی به تأمین میوه شب عید اشاره کرد و یادآور شد: خوشبختانه اقلام ضروری موردنیاز مردم استان انبارشده و در زمان موردنیاز به بازار تزریق خواهد شد.

استاندار زنجان خواستار ابلاغ مصوبات ستاد تنظیم بازار استان به شهرستان‌ها شد و بر ضرورت هماهنگی شهرستان‌های استان با مرکز استان تأکید کرد.

درویش امیری ابراز کرد: یکی از راهکارهای حمایت از تولید و مصرف در بخش کشاورزی استان ایجاد بازارچه‌های میوه و تره‌باراست و  برای ارائه اقلام موردنیاز مردم در این بخش باقیمت مناسب می‌توان با ایجاد این بازارچه‌ها اقدام کرد.

وی خواستار اهتمام جدی شهرداری زنجان و اداره کل راه و شهرسازی برای شناسایی زمین‌های موردنیاز به منظور ایجاد بازارچه‌های میوه و تره‌بار شد و تأکید کرد: با شناسایی زمین‌های دارای شرایط اقدام به ایجاد سازه‌های موردنیاز جهت احداث بازارچه‌های میوه و تره‌بار در نقاط جمعیتی شهر زنجان شود تا روزهای پایانی سال سهولت لازم برای خرید باقیمت مناسب برای مردم فراهم باشد.

کد خبر 4203147

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha