پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ دی ۱۳۹۶، ۹:۱۵

رئیس شورای شهر بجستان:

کمیسیون های مشورتی می توانند بازوان توانمندی برای شورای شهر باشند

کمیسیون های مشورتی می توانند بازوان توانمندی برای شورای شهر باشند

بجستان- رئیس شورای شهر بجستان گفت: کمیسیون ها بازوان توانمند شورای شهر هستند و با وجود آن ها کمتر تصمیمات سلیقه ای گرفته خواهد شد.

قاسم علی اکبرزاده  در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص کمیسیون های تخصصی در کنار شورای شهر اظهار کرد: حضور صاحب نظران و اندیشمندان می تواند شورا را بیش از پیش در انجام وظیفه و خدمت به همشهریان یاری رساند.

وی با اشاره به راه اندازی کمیسیون های شورای اسلامی شهر بجستان افزود: پس از گزینش و مشاوره چندین ماهه توانسته ایم جمعی را در کنار خود داشته باشیم که از متن مردم بوده و با ایده های برتر و نظرات ارزشمند خود خواهند توانست مسائل و مشکلات شهر را مطرح و با ارائه راهکارهای درست کمک رسان خوبی برای شورا باشند.

رئیس شورای شهر بجستان تاکید کرد: این کمیسیون ها در قالب ۲۰ نفر و در چهار کمیسیون تشکیل شده اند که به منظور بررسی کارشناسی طرح ها و لوایح و مکاتبات واصله در شورای شهر بجستان همکاری خواهند داشت.

وی ابراز کرد: پیشنهاد دعوت از دستگاه های اجرایی را می توان به منظور افزایش کار آمدی و اثر بخشی شورا ها مورد بررسی قرار داد.

اکبرزاده با تا کید بر اینکه این کمیسیون ها بازوان توانمند شورای شهر خواهند بود افزود: با وجود آنها ،شورای شهر کمتر تصمیمات سلیقه ای و حق الساعه خواهد داشت و این در کاهش اشتباهات و کاهش عوارض ناشی از کارهای غیر کارشناسی موثر خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: کمیسیون های عمران و شهرسازی، فرهنگی، ورزشی، امور جوانان، امور اقتصادی، اجتماعی، خانواده، امور زنان، بهداشت و درمان و محیط زیست در شورای اسلامی شهر بجستان تشکیل شده است.

کد خبر 4203148

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha