۳۰ دی ۱۳۹۶، ۱۲:۰۳

رئیس بیمارستان سوانح سوختگی اصفهان:

بیماران سوختگی در طرح تحول سلامت آسیب دیدند

بیماران سوختگی در طرح تحول سلامت آسیب دیدند

اصفهان- رئیس بیمارستان سوانح سوختگی اصفهان گفت: بیماران سوختگی در طرح تحول سلامت آسیب دیدند زیرا قرار بود جزو بیماران خاص و صعب العلاج قرار بگیرند که این اقدام صورت نگرفت.

فریدون عابدینی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: سالانه وزارت بهداشت بودجه ای ویژه بیماران سوختگی پرداخت می کرد که تخفیفات مالی به این نوع بیماران و به ویژه بیماران بی بضاعت داده می شد که با این بودجه تحت حمایت مالی دولت قرار می گرفتند.

وی در ادامه افزود: از سال ۹۴ تاکنون این حمایت های مالی خیلی کم شد یا اینکه پول از سوی وزارت بهداشت به دانشگاه تزریق می شد اما به دلیل کمبود بودجه دانشگاه، بودجه صرف بخش های دیگر می‌شد.

رئیس بیمارستان سوانح سوختگی اصفهان با بیان اینکه امسال ردیف بودجه ویژه بیماران سوختگی که مربوط به سال ۹۴ بود، پرداخت شد، همچنین میزان اعتباری که برای موارد تصادفی به این بیمارستان اختصاص می یافت نیز نسبت به سال های گذشته بسیار کاهش یافت، افزود: با وجودیکه در این زمینه برای سال ۹۶ قرارداد داریم اما بخشی از این حمایت های مالی که از سال ۹۴ بود، به بیمارستان تخصیص یافت و این سبب شد که نداشتن بودجه کافی در بیمارستان، هزینه‌های درمان سوختگی را افزایش دهد.

بدهی وزارت بهداشت به بیمارستان سوانح سوختگی اصفهان بیش از یک میلیارد تومان است

وی با اشاره به اینکه امسال ۵ درصد آمار پذیرش سوختگی ها نسبت به سال گذشته کاهش پیدا کرده است، اعلام کرد: به طور قطع بالا رفتن هزینه های درمان یکی از عوامل موثر در کم شدن آمار پذیرش سوختگی ها است.

عابدینی با اعلام اینکه میزان مطالبه ما در سال ۹۵ که هنوز وزارت بهداشت به ما پرداخت نکرده و بدهکار به بیمارستان است بیش از یک میلیارد تومان است،‌ ادامه داد: از سالی که طرح تحول نظام سلامت آغاز شد دو مصوبه مجلس در خصوص اجرای این طرح به اجرا درنیامد و بر همین اساس اعتباراتی که قرار بود در راستای حمایت از بیماران سوختگی و تصادفی تخصیص یابد، واریز نشد.

وی گفت: در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به دلیل کمبود بودجه در بسیاری از موارد مثل شرکت های دارویی و پیمانکاران از ظرفیت اوراق مشارکتی استفاده می کند به این صورت که بودجه ای که وزارت بهداشت به آنها می دهد را نزد بانک ها نگهداری و از سود آن مطالبات خود را پرداخت می کند.

درمان زخم پای دیابتی در بیمارستان های امین و عیسی ابن مریم پایه علمی ندارد

رئیس بیمارستان سوانح سوختگی اصفهان به یکی از مشکلات عمده ای که در خصوص بیماران سوختگی با آن مواجهند اشاره کرد و گفت: برخی از مراکز درمانی بیماران سوختگی را در کنار سایر بیماران در «آی سی یو» بستری می کنند که بگویند ما به بیماران سوختگی خدمات می دهیم و از این راه اعتبارات مربوط به بیماران سوختگی را دریافت کنند در صورتی که باید بیماران سوختگی در یک اتاق ایزوله بستری شود.

وی ادامه داد: در همین راستا بیماری در شهرکرد داشتیم که صورت و دو دستش دچار سوختگی شده بود اما اورژانس وی را در کنار سایر بیماران بستری کرده بود و بعد از پنج تا شش روز که خانواده بیمار مشاهده کردند بیمار آنها دچار مشکلاتی شده است به اصفهان سفر و در بیمارستان سوانح سوختگی او را بستری کردند.

عابدینی از مشکلات موجود را درمانی های که توسط بخش خصوصی در بیمارستان های دولتی برای بیماران زخم پای دیابتی صورت می گیرد، اشاره کرد و گفت: امروز شاهد یکسری از خدمات درمانی در بیمارستان های دولتی مثل امین یا عیسی بن مریم هستیم که این خدمات در قالب، درمان های نوین یا لوکس برای زخم پای دیابتی با سپردن به برخی پیمانکاران و بخش های خصوصی در حال انجام است.

وی با تاکید بر اینکه اینگونه روش ها در تلویزیون هم تبلیغ می شود، گفت: این روش ها برای درمان زخم پای دیابتی هیچ چارچوب علمی ندارد و باید وزارت بهداشت جلوی این اقدامات را بگیرد چراکه بسیاری از این درمان ها تحت پوشش بیمه هم نیست.

رئیس بیمارستان سوانح سوختگی اصفهان اعلام کرد: در بیمارستان سوانح سوختگی به دلیل اینکه هزینه ها بالا است و بیمار از عهده آن بر نمی آید، بیمار در نیمه راه و پس از دریافت درمان های ناقص از بیمارستان مرخص می شود چون بیماری او جزو بیماران خاص و صعب العلاج نیست تا هزینه های آن را بیمه قبول کند.

کد خبر 4204564

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha