پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ دی ۱۳۹۶، ۱۲:۲۲

رئیس سازمان امداد و نجات خبر داد:

برگزاری دوره آموزشی نرم افزارهای امدادی درمدیریت حوادث وسوانح

برگزاری دوره آموزشی نرم افزارهای امدادی درمدیریت حوادث وسوانح

دوره آموزشی نرم افزارهای امدادی در مدیریت حوادث و سوانح با هدف نحوه استفاده از اطلاعات موجود در سامانه DMIS برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، مرتضی سلیمی، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمرگفت : پیرو دستور دبیرکل جمعیت  مبنی بر به روز رسانی برنامه عملیاتی action plan و موافقت معاونت آموزش جمعیت دوره آموزشی نرم افزارهای امدادی در مدیریت حوادث و سوانح برگزار شد.

رئیس سازمان امداد و نجات تاکید کرد: هدف از این دوره آموزشی نحوه استفاده از اطلاعات موجود در سامانه DMISبرای تحلیل حوادث؛ سطح شعب، کاربردی سازی سامانه پاسخگوئی اضطراری (کشیک شعب و پایگاه ها) و ورود اطلاعات  در نرم افزار اطلاعات مکانی است که برای پاسخگوئی بهتر و ارزیابی دقیقتر در زمان بحران کاربرهای مهمی را خواهند داشت.

وی افزود: با توجه به زلزله های استان تهران اولین دوره با حضور معاونین و روسای شعب جمعیت هلال احمر استان تهران برگزار شد.

بنابراین گزارش در پایان این دوره آموزش، روسای شعب طرح عملیاتی حادثه احتمالی زلزله در منطقه فیروزکوه را مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار داده و مقرر شد تا هرچه سریعتر اطلاعات مورد نیاز در خصوص سازمان های همکار نیز در این سامانه ثبت شوند.

کد خبر 4204668

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha