پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۲ آذر ۱۳۸۵، ۱۱:۰۰

مرکز اطلاعات انرژی آمریکا:

بهای نفت بدون کاهش اوپک هم افزایش خواهد یافت

بهای نفت بدون کاهش اوپک هم افزایش خواهد یافت

مرکز اطلاعات انرژی آمریکا در گزارش جدید خود که در آستانه اجلاس فردای اوپک منتشر شد، اعلام کرد: قیمت‌های جهانی نفت در شش ماه آینده حتی در صورت عدم کاهش تولید اوپک نیز 10 درصد افزایش خواهد یافت.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از داوجونز، مرکز اطلاعات انرژی آمریکا در گزارش "چشم‌انداز کوتاه‌مدت انرژی" پیش‌بینی کرد که حتی در صورتی که اعضای اوپک به کاهش 1.2 میلیون بشکه‌ای ماه نوامبر نیز پایبند نباشند، رشد تقاضای نفت در زمستان امسال موجب افزایش قیمت‌ نفت و کاهش ذخایر استراتژیک نفت کشورهای مصرف‌کننده خواهد شد.

مرکز اطلاعات انرژی که مرکز مستقل تحقیقات و آمارهای انرژی وزارت انرژی ایالات متحده است، تولید 10 عضو اوپک (بدون احتساب عراق) در ماه نوامبر را 26 میلیون و 956 هزار بشکه در روز برآورد کرده است که حدود 700 هزار بشکه بالاتر از رقم مورد نظر اوپک پس از کاهش 1.2 میلیون بشکه‌ای سقف تولید این سازمان است.

مرکز اطلاعات انرژی آمریکا پیش‌بینی کرده است که حتی اگر اعضای اوپک تا پایان سه‌ماه نخست سال 2007نیز روزانه 29.1 میلیون بشکه نفت تولید کنند و در سه ماهه سوم این رقم را به 29.3 میلیون بشکه در روز افزایش دهند، بازهم قیمت نفت روند صعودی خواهد داشت.

در مورد تقاضای جهانی نفت مرکز اطلاعات انرژی آمریکا کاهش 1.6 میلیون بشکه‌ در روز برای  سه‌ماهه دوم سال 2006 را پیش‌بینی کرده که حدود 25 درصد کمتر از کاهش معمول 2.1 میلیون بشکه‌ای در این فصل از سال خواهد بود.

تقاضای جهانی نفت در ماه دسامبر کنونی 87.1 میلیون بشکه در روز است که 1.9 درصد بیش از رقم سال گذشته است و انتظار می‌رود در سه‌ماهه نخست 2007 این رقم به 85.6 خواهد رسید که 1.7 درصد بیش از رقم سه‌ماهه نخست سال جاری خواهد بود.

تقاضای نفت ایالات متحده در سه‌ماهه پایانی سال 2006 حدود 21 میلیون بشکه در روز بوده که 1.2 درصد نسبت به سال قبل رشد نشان داده است. همچنین پیش‌بینی می‌شود ذخایر استراتژیک نفت این کشور که سطح بالای آن مورد نگرانی تولیدکنندگان نفت بوده است، با سرعت بالایی کاهش یابد.

علی النعیمی وزیر نفت عربستان معتقد است ذخایر نفت کشورهای صنعتی جهان 100 میلیون بشکه بیش از رقم سال گذشته است. این در حالی است که مرکز اطلاعات انرژی آمریکا در گزارش خود خبر از کاهش ذخایر نفت ایالات متحده داده است.

ساموئل بودمن وزیر انرژی آمریکا که هم‌اکنون در چین به سرمی‌برد دیروز ابراز امیدواری کرد که اعضای اوپک در نشست روز پنج‌شنبه اقدام به کاهش مجدد تولید نکنند.

کد خبر 420531

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha