۱ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۲۳

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه مطرح کرد:

عطاری‌ها در کرمانشاه تبدیل به مشکل شده است

عطاری‌ها در کرمانشاه تبدیل به مشکل شده است

کرمانشاه- رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه عطاری ها در کرمانشاه تبدیل به مشکل شده است، گفت: طب سنتی مورد احترام است، اما نمی توان بدون پژوهش وارد مراحل درمان شد.

 به گزارش خبرنگار مهر، محمود رضا مرادی امروز یکشنبه در نشست پایش مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه گفت: از اهتمام و توجه فرماندار کرمانشاه به حوزه سلامت که ایشان را در زمره فرمانداران حامی این حوزه قرار داده است، تشکر می کنم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه افزود: تنوع کاری و گستردگی در وزارت بهداشت بسیار زیاد است و این دانشگاه با ۸ معاونت در تمام نقاط استان خدمت می کند.

وی تصریح کرد: مشکلات مالی و بودجه ای در همه جا وجود دارد، اما ما در سیستم سلامت، به صورت نقد به مردم خدمت می کنیم و در عوض خیلی دیر و نسیه از بیمه ها دریافت می کنیم و این خود موجب شده همیشه بدهکار پرسنل، شرکت ها و بازار باشیم.

مرادی تصریح کرد: متاسفانه طلب های دانشگاه به حدی است که در بهمن ماه توانسته ایم کارانه فروردین پزشکان را فراهم کرده و واریز کنیم.

وی گفت: گستردگی و جمعیت زیاد شهرستان کرمانشاه، حاشیه نشینی زیاد و پراکنده و... ارائه خدمت بهداشتی و درمانی را سخت می کند.

این مسئول افزود: بحث فاضلاب شهر کرمانشاه بسیار مهم است و بیماری های واگیر و همه گیری هپاتیت این شهر در سال ۱۳۶۸ که نشات گرفته از همین فاضلاب بود،   مشکلات بسیاری از جمله فوت ۲۰ درصد مادران باردار را به دنبال داشت.

وی تاکید کرد: استفاده از فاضلاب برای آبیاری سبزیجات با توجه به وجود نیتروزآمین، در آینده منشا بروز زیاد سرطان خواهد شد.

وی ادامه داد: عطاری ها در کرمانشاه تبدیل به مشکل شده است. طب سنتی مورد احترام است، اما اصول درمانی باید مبتنی بر شواهد و مستندات باشد و نمی توان بدون پژوهش، بررسی های علمی و طی مراحل لازم، وارد مراحل درمان شد. زیرا خود دارو ممکن است عوارض جدی ایجاد کند و یا فرصت درمان را از بیمار و پزشک بگیرد و درمان را غیر ممکن سازد.

لزوم ساماندهی مراکز خدماتی و بهداشتی در کرمانشاه

فرماندار شهرستان کرمانشاه  نیز در این نشست گفت: چه به عنوان نماینده دولت و چه به عنوان یک شهروند کرمانشاهی بر خود لازم می دانم از زحمات تمامی تلاشگران بهداشت و درمان و کارنامه درخشان این حوزه در خدمات رسانی به مردمان زلزله زده تقدیر و تشکر کنم.

فضل الله رنجبر افزود: در همان لحظات اولیه وقوع زلزله در بیمارستان های استان حضور پیدا کردم و شاهد مجاهده و کوشش خدا پسندانه پرسنل بهداشت و درمان در رسیدگی و مداوای مصدومین بودم.

وی تصریح کرد: از جمله افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی و دولت تدبیر و امید فعالیت درخشان حوزه بهداشت و درمان است که همیشه با افتخار از آن یاد می شود.

فرماندار کرمانشاه گفت: ۵۳ درصد جمعیت استان در شهرستان کرمانشاه تمرکز دارد و این خود نیازمند عزم دو چندان در مدیریت این حوزه است.

وی تاکید کرد: عطاری ها و مراکز فروش دام و طیور زنده از جمله مسائل نیازمند توجه و همکاری ارگان های ذیربط در راستای ساماندهی مضاعف هستند.

این مسئول خاطرنشان کرد: فعالیت ۷۷ پایگاه سلامت در شهر کرمانشاه از توجه دانشگاه به سلامت شهرستان خبر می دهد و می توان با حمایت از مراکز فعال در حاشیه شهر و نیز در بحث فرهنگ سازی هم برای ارتقای سلامت حاشیه نشین ها اقدام کرد.

کد خبر 4205675

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha