کریم حاجیزاده در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: استان اردبیل یکی از استانهای شاخص به لحاظ تولیدات داری است و در نظر داریم در قالب نمایشگاه هنری در تالار خطایی اردبیل، بخشی از تولیدات استان را معرفی کنیم.
وی افزود: به لحاظ تولید فرش، گلیم، ورنی، جاجیم و سایر بافتههای داری میتوان آثار نفیسی در گسترده جغرافیایی شمال تا جنوب این استان مشاهده کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی استان با اذعان به اینکه فرش دستبافت اردبیل از قدمت قابلتوجه برخوردار است، ادامه داد: از سویی جاجیم خلخال، گلیم نمین و ورنی مغان اردبیل توانستند سال گذشته نشان جغرافیایی صنایعدستی را کسب کنند.
به گفته حاجیزاده پرونده ثبت ملی شهر عنبران به عنوان شهر گلیم نیز در دست بررسی است و در مجموع قابلیت شهرهای اردبیل در تولید بافتههای داری نیازمند اطلاعرسانی گسترده است.
وی همچنین با تأکید به اینکه یکی از نفیسترین فرشهای تولیدی کشور متعلق به بقعه شیخ صفیالدین اردبیلی اثر ثبت جهانی این استان است، اضافه کرد: این اثر نفیس در حال حاضر در موزه ویکتوریا و آلبرت انگلستان نگهداری میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی استان متذکر شد: علاوه بر معرفی فرش و بافتههای داری استان در نمایشگاه هنری، در نظر داریم بخشی از توانمندی صنایعدستی استان در یازدهمین نمایشگاه گردشگری ایران نیز معرفی شود.
به گفته حاجیزاده نمایشگاه هنری از سه تا شش بهمن از ساعت ۱۰ صبح تا هشت شب در تالار خطایی اردبیل دایر خواهد بود.
نظر شما