پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۵۲

۷ میلیارد اعتبار جهت عمران ۳ روستای بخش بوستان جذب شده است

۷ میلیارد اعتبار جهت عمران ۳ روستای بخش بوستان جذب شده است

بهارستان- بخشدار بوستان با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری اعتبارات عمرانی خوبی به روستاها تخصیص یافته است گفت: ۷ میلیارد تومان اعتبار برای عمران ۳ روستای بخش بوستان جذب شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محسن موسوی، در شورای فرهنگ عمومی بهارستان که با حضور امام جمعه نسیم شهر برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: جایگاه شورای فرهنگ عمومی بسیار حائز اهمیت است و یکی از وظایف این شورا رصد و تجزیه و تحلیل امور فرهنگی جامعه و آسیب های اجتماعی است و در این راستا لازم است که یک شورای مشورتی تشکیل شود.

موسوی افزود: اقدامات زیربنایی که در حوزه فرهنگ زمان بر است در شهرستان ما قومیت حرف اول را میزند و ترویج فرهنگ قانون گرایی بسیار مهم است.

وی در ادامه گفت: امروز همانطور که فضاهای مجازی یک تهدید است یک فرصت نیز محسوب می شود و اگر از این فضا به درستی استفاده نشود دشمن برای آسیب به جامعه از آن استفاده میکند.

بخشدار بوستان بیان داشت: اکنون که انقلاب به ۴۰ سالگی و به بلوغ رسیده است با اتحاد همه نهادها و دستگاه ها کوشش کنیم از فرصت ها به بهترین شکل استفاده کنیم.

موسوی در ادامه با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تا کنون دولت ۱۰ برابر بودجه ای که طی ۱۰ سال گذشته برای ۳ روستای اورین، همدانک و خیرآباددر نظر گرفته شده بود را به این روستاها اختصاص داده است گفت: حدود ۷ میلیارد تومان با کوشش مسئولین توانستیم برای این ۳ روستا جذب اعتبار کنیم که کارهای عمرانی خوبی در مناطق روستایی انجام شده و در هفته دولت بهره برداری شده است اما این کارها کافی نیست و همگی در تلاش هستیم تا در کوتاه ترین مدت و در دهه فجر عملیات های توسعه ای را به اجرا بگذاریم.

بخشدار بوستان در پایان گفت: در استانه دهه فجر باید از جوانان در حوزه های مختلف استفاده کنیم و برنامه های خوبی در شهرستان اجرا کنیم مثل پیاده روی خانوادگی وهمچنین با توجه به تقارن دهه فجر با دهه فاطمیه برنامه هایی را با توجه به این مناسبت در نظر داشته باشیم.

کد خبر 4206231

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha