مصطفی دمیرزن در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ایران در میان 10 کشور عضو سازمان اقتصادی اکو ، از آثار تاریخی ، فرهنگی و طبیعی بی شماری برخوردار است و در مقایسه با این کشورها رتبه اول را دارد اما به لحاظ جذب گردشگر خارجی تا کنون موفق نبوده است.
وی خاطر نشان کرد: در تمامی کشورها ، دولت ها نمی توانند در بخش های مرتبط با گردشگری و توسعه زیرساخت های مورد نیاز مانند مراکز اقامتی ، پذیرایی ، حمل و نقل و... سرمایه گذاری کنند به همین دلیل از کمک و سرمایه بخش خصوص در این موارد استفاده می کنند.
معاون دبیرکل اکو تاکید کرد: چنانچه ایران نیز از سرمایه گذاران بخش خصوصی در زمینه گردشگری بهره مند شود و تشویق هایی برای ترغیب آنان به همکاری در نظر بگیرد ، در این صورت صنعت توریسم ایران به سرعت رشد و توسعه پیدا خواهد کرد.
دمیرزن ، تعداد گردشگران کشورهای عضو اکو را 27 میلیون نفر ذکر کرد و گفت: این در حالی است که فقط 20 میلیون نفر این گردشگران به ترکیه سفر کرده اند.
وی افزود: درآمد کشورهای عضو اکو از گردشگری در سال گذشته 20 میلیارد دلار بوده است.
نظر شما